Metin Öztürk | 2. Başkan

Dursun Özbek'in çok ön plana çıkmayan yönetim tarzı Metin Öztürk'ü de dizginlemiş gibi duruyor. Yerli yersiz çok konuşuyordu seçim zamanları.

Suskunluğum asaletimdendir tadında takılıyor sanırım😄 hiç gündem olmaması gerçekten ilginc

Dursun Özbek ve Erden Timur kulüpler birliği toplantısına gittiği için sorulan sorulara başkan yerine konuşuyor gayet sakin ve güzel anlatıyor.

Metin Öztürk: “Karagümrük maçı zor olmayacak. Ben ellerimi kavuşturup keyif ile maçımı seyredeceğim. Zor olacak bir maç değil.”

bir daha açıklama yapma birader. şunu gördüğümde puan kaybını hissetmiştim

Dün ben attım foruma, açıklamayı da beyaz futbola yapiyor

Futboldan anlamadığı o kadar net ki. Karagümrük son 14 maç sadece 1 yenilgi ile çıktı maça. O da fener maçı.

M.Ö: Burada para geçmiyor. Burada 2. sene sampiyon olamazsan paketleyip gönderiyorlar. O yüzden önümüzdeki sezon da sampiyon olmak zorundayız.

Hahah

M.Ö: Burada para geçmiyor. Burada 2. sene sampiyon olamazsan paketleyip gönderiyorlar. O yüzden önümüzdeki sezon da sampiyon olmak zorundayız.

Hahah
İşte Galatasaray'ın büyüklüğünü özümsemiş bir yönetici. Fenerbahçe böyle olmadığı için bu halde zaten.

Egosu yok kulübün içinde olmasından dolayı mutluyum. Dursun Özbek ve Erden Timur ön planda olsa da rahatsızlık duymayıp birbirlerine çok ciddi saygı gösteriyorlar.

Saçma sapan konuşmaları var.

Metin Ağabey sen kura çekimlerine katılma lütfen.

1 işe yara

Arda Kardeşler ve Alper Ulusoy hakkında zehir zemberek açıklamalar yap

Bedel ödettir

Geri
Üst Alt