GSC Haber Metin Öztürk: "Açık açık söyleyin! Galatasaray'ı şampiyon yapmak istemiyorsanız söyleyin!"

Eğer götün yiyorsa diyeceksin ki

O TFF başındaki cahil mafya bozuntusuna ve tarafsızlığı şaibeli MHK başındaki herife sesleniyorum: Derbide şu hakemi istiyoruz ve bu sezonki gibi kayırmalar istemiyoruz eğer bunları sağlayamıyorsanız taraftarı TFF önüne toplarım! Bu ülkede bu işe yarıyor öyle yumoş gibi tavırlar değil.

boş yapmayı bırak metin

İstifa edin cekip gidin sezon sonu basiretsiz pısırık beceriksizler

Laf olsun torba dolsun

Yav bu konusacagina hakemler böyle devam etsin. Etkisini birak dusmanlar daha da istahlaniyor bu konustukca

ibram abileri bu kadar demelerine izin vermiş demek ki

Eğer götün yiyorsa diyeceksin ki

O TFF başındaki cahil mafya bozuntusuna ve tarafsızlığı şaibeli MHK başındaki herife sesleniyorum: Derbide şu hakemi istiyoruz ve bu sezonki gibi kayırmalar istemiyoruz eğer bunları sağlayamıyorsanız taraftarı TFF önüne toplarım! Bu ülkede bu işe yarıyor öyle yumoş gibi tavırlar değil.
Üstüne birde "o saraydaki abinize güveniyorsanız, bende 30 milyon GSli nin oyuna güveniyorum. Herkes ayağını denk alacak" eklese

Kavukcu nerde abi sürekli bu herif konuşuyor

Çok sert konuşmuş ama Metin Öztürk denen etkisiz eleman çıkıp birinin anasına da sövse kimseyi etkileyemez çünkü herhangi bir ağırlığı yok Galatasaray sayesinde adam olan Galatasarayın faydalandığı değil Galatasaray dan faydalanan vasıfsız bir insan

Erden Timur'un tüm birikimi ve düzenini bitirdiler, kimse sahip çıkmadı. O yüzden Dursun veya bu adamın açıktan federasyon ve hükümetle kavga etmesini beklemeyin. Uyduruk şeylerden ipini çekiverirler. Ülkede düzen bozuk, o düzelmeden futbolda düzelmez.

Muthis bir tepki ve hitabet örnegi

Söylenecek en kötü lafı söylemiş...

"Doğru dürüst maç yönetin lan, yeter artık ananızı belleriz haaaa, o iptal ettiğiniz golleri bi tarafınıza sokarız" diyeceğine... "bisi şimpiyin yipmiyiciksinis siyliyin" diyerek haftaya katliam yapacak hakeme o katliamı yapma mesajını kendin veriyorsun... Hacıosman'a sana cevap verme ihtiyacı bile kalmıyor...

Bu adamı bu yüzden mi yedin Metin? Gs hakkını savunuyor senin ahbaplarına saplıyor diye mi?

Sakin kafa düşününce gs arkasını temsil eden bizleri utandirmayan kaç başkan gördünüz ben 3 derim hadi 4 olsun

Bu dediklerini bizde söylüyoruz sizin bizden farkınız ne ?

Açıklamaya bak, rezillik. Biz boşuna stres yapıyoruz. Heriflerin umrunda değil.

Kaç kere aynısı oldu, yönetimden açıklama beklediğimiz her seferinde, açıklama yaptıklarına pişman ettiler

Geri
Üst Alt