GSC Haber Metin Öztürk: "Açık açık söyleyin! Galatasaray'ı şampiyon yapmak istemiyorsanız söyleyin!"

Metin Öztürk: "Hep Galatasaray’ın başına geliyor. Konyaspor maçıydı, başımıza geldi. Ardından Gaziantep FK–Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonspor’un golü sayıldı. Onlarınki golse, bizimki niye ofsayt?

Ne yaparsanız yapın, biz şampiyon olacağız."

Ekibimizin yönetimi

54760.webp

Metin Öztürk: "Hep Galatasaray’ın başına geliyor. Konyaspor maçıydı, başımıza geldi. Ardından Gaziantep FK–Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonspor’un golü sayıldı. Onlarınki golse, bizimki niye ofsayt?

Ne yaparsanız yapın, biz şampiyon olacağız."
ya senin ....
TEHDİT ET! bu ülkede başka hiç bir şey bir boka yaramıyor!

O soruyu biz de soruyoruz. Yemin ederim kötü niyetli bir TFF yöneticisi olsam şu açıklamadan sonra kendime özgüven gelir "Bu bir bok yiyemez derim".

Açık açık yazacağım artık . Eğer bürokrasiyle aranız iyiyse bunu TFF ve MHK'ye karşı kullanmanız lazım. Yok eğer sözünüz geçmiyor sizi dinlemiyorlarsa taraftarı camiayı hareketlendirmeniz lazım. Gözönünde bulunmadan taraftarları kullanarak seçimleri, en yukarılara karşı tehdit aracı olarak kullanmanız lazım yıllardır fenerin yaptığı gibi. Bu bilinçten bile mahrumsunuz. Basit bir "Sandıkta görüşürüz " teması bile işe yarar ama sizde o beyin yok.

açıklamasını konuşan 1 tane spor kanalı yok acaip bir herif yav, hatip gazeteciler yemek memek ısmalıyordu övüyorlardı bunun etkisi sıfır.

açıklamasını konuşan 1 tane spor kanalı yok acaip bir herif yav, hatip gazeteciler yemek memek ısmalıyordu övüyorlardı bunun etkisi sıfır.

Bu adam bu açıklamadan hemen sonra İbrahim'i arayıp yav başkan taraftar çok gazlıyordu el mecbur biraz salladım umarım alınıp üzülmezsiniz falan demiştir.

Kim ciddiye alsın bunu..

Bu mikindirik açıklama üzerine derbiye Yasin Kol'u atamaları kesinleşti sanırım...

Başkan ve yönetimini komple topla, ikiyle çarp bir Erden Timur etmiyor. İşte bizim asıl problemimiz bu maalesef. Dursunmuş Metinmiş İbrahimmiş Simitçiymiş Yazganmış bilmem neymiş bunların hepsi boş adamlar. Bir Erden Timur etmelerini geçtim bir Burak Yılmaz bile etmiyorlar.

Seçimlerde yine bu başkan bozuntusu ve saçma sapan yönetimlerini seçerlerse kongre üyelerinin de Allah belasını versin.

Kardeşim bunun adı şikedir, bunun adı hiledir.

Bu ülkede Federasyon eliyle şike yapılıyor. Ligin kaderi ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor. Bir tane yönetici çıksın ceza almayı göze alsın ama şu lafları söylesin artık.

Gerçekten yıldık, yeter. Allah bin belanızı versin. Bedduaysa beddua... Çocuklarınızdan çıksın bu şerefsizlikler.

Yapmak değil! Olmak fiilini kullanacaksın agam. Tabiki yapmak istemiyorlar.

Bir sey diyecegim

Eray yazgan madem Vardaki bolumdeydi ve bunlar oldu.

Neden bir yere baglanmiyor ya da yonetime durumu bildirmiyor?

(HY demecini gordum demin)

Açık açık söylemeden ikna olmayacaksınız yani öyle mi? Siz ne biçim insansınız, ne sıfatla yönetici oldunuz, bide açık açık söyleyin diyor, daha ne yapacaklar, ağzımıza s.çtılar! Bir an evvel şu kulübün yakasından düşüp gidin, Allah'ın ılıkları, sünepeliğinizden yıldık artık yıldık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan ben sizin. Hala ezik, sünepe açıklamalar. Bu şerefsiz haysiyetsiz satılık ahlaksız hakemlere, Fb köpeği TFF'ye gücümüz yetmiyor belki ama sizi istifa ettireceğiz inşallah. Gs'nin hakkını çatır çatır savunan bir yönetimi inşa edeceğiz.

Korkuyor herkes, hem siyasi olarak artı fb lobisinden. Erden Timur'un durumu ortada.
Onun durumuna malesef yonetim ve divan icindeki bri kac isim debebiyet verdi.

Tum ovundukleri.basarilarinin temelini olusturan adama ihanet etti hepsi. Kulup icinde muhalefet ya da artik genel anlamda destek cikilamadi yeteri kadar.

Geri
Üst Alt