Metin Öztürk: "Ankaragücü maçını başka yerde oynatmakta fayda var"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Metin Öztürk: O sahada bir sakatlık olursa uzun süre oyuncu dönemez. Farklı sahada oynamak en mantıklısı. Rakibimiz buna itiraz edebilir, kendi görüşleridir. Ertelenip bu patates tarlası düzelince maç oynanabilir.

Metin Öztürk: Sacha Boey transferinden elde edilen bonservis gelirinin yarısı kasaya geldi, kalan yarısı da 2-3 aya gelecek. Sacha Boey transferinde rakamın bu noktaya gelmesinde Erden Timur'un çok büyük payı var.”

Metin Öztürk: Biz Mayıs ayına kadar tüm borcu ödeyerek Bankalar Birliği'nden çıkacağız.

Metin Öztürk: Galatasaray'da 2. olmak başarısızlık. Bu bir seçim, şampiyon olamazsak gönderirler. Dursun Özbek eğer şampiyonluk gelirse umuyorum devam eder, listesinde yer alırsak devam ederiz.

- Galatasaray'ın eksikleri var mı?

Metin Öztürk: "Bu transferler yapılmasa da Galatasaray'ın eksikleri yoktu. 11 kişi varsa Galatasaray tamamdır. Okan hocamızın, Galatasaray'ın, başkanımızın, hepimizin hedefleri büyük. Bizden üç transfer istendi. Üçü de gerçekleştirildi."

(Taktikmania)

Metin Öztürk, Eryaman stadı hakkında ki düşüncelerinde çok çok haklı fakat şuan fikrimizi paylaştık eyvallah peki çözüm üretmesi gereken ya da ara bulucu olacak kişiler kim ? Şayet kafalar kumun altındaysa Metin Öztürk ün söyledikleri de gök yüzündeki sonsuz boşluğa doğru yol alacak demektir..

Şampıyon olamazsak gonderıleceklerını soylemesı cok hos bır davranıs tebrık edeırm

Valla dün g.birligi ts maçının 2.yarisina baktım hakikaten zemin rezalet..Futbolcular kayıyor top doğru düzgün gitmiyor orada oynanması çok zor..Eğer oynanirsa çok büyük sıkıntı olacak maalesef.

Çok patavatsız bir konuşma tarzı var bu adamın. İyi bir şey söylerken bile rahatsız ediyor beni.

Ertelenip bu patates tarlası düzelince maç oynanabilir

Şu kısım hoşuma gitmedi hiç.

Yahu niye erteleme istiyorsun baska stadyumda oynanmali

Boey'den söylenildiği gibi düşük rakamlar girmemiş kasaya ha.

iyi bari

fener de itiraz etmişti reddedildi

emsal gösterip oynatıyorlar

Geri
Üst Alt