GSC Haber Metin Öztürk: "Böyle penaltı mı olur? O zaman her maç 8 tane penaltı olur!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1788550796821.webp

Metin Öztürk: "Kazandığımız 3 puan için mutluyuz. Ligin çok başı. Liderliğimiz devam ediyor. Şimdi önemli bir Avrupa maçımız var. Bu sezonun çok zor geçeceğini gördük! Bu hakem, hazırlık maçında hocamızı sindirmek için kırmızı kart gösterdi. Ne oluyor? Ne oluyor ya!"

Metin Öztürk: "Böyle penaltı mı olur güldürmeyin beni. O zaman her maç 8 tane penaltı olur! Attığımız gol, ofsayt çizgisi çizilemiyor. Yanlış adamdan çizdiler! Yazık değil mi emeğe! Orta hakem ve yan hakem anlaşamıyor! Dünyanın her yerinde faul! Onun verdiğini öbürü kabul etmiyor."

Metin Öztürk: "Biz zaten son 2-3 haftadır bu sezonun çok zor geçeceğini gördük."

Metin Öztürk: "Osimhen'in attığı gol, VAR gol dedi diye verdi. Çizginin ortası ya bunu görmeyecek ne var?"

- Yabancı hakem gelmesi gibi bir çözüm öneriniz olacak mı?

Metin Öztürk: "MHK bilerek bize tutmayan yabancı hakemleri gönderiyorlar. İyi olduğundan emin oldukları hakemleri kendi maçlarında oynatıyorlar."

Metin Öztürk: "Osimhen'in golünü VAR'dan veriyor! VAR'lık ne var, filenin ortası!"

Metin Öztürk: "Belli bu sene zor geçecek. Galatasaray'ın şampiyonluğu engellenmeye çalışılacak! Ne yaparsanız yapın, Galatasaray alnının akı, taraftarı, yöneticisi ve taraftarıyla şampiyon olacak"

Metin Öztürk: "Geçenlerde bir rakibimizin yöneticisi, federasyonun içinden geçti. Haklı, haksız, herkesin başına geliyor. Önce ceza, sonra kaldırdılar. Ümit ediyorum ki bana da aynısını yaparlar. "

ppuauhahahahahahaahaha birazda gulelim

metinin açıklamaların etkisi

Yabanci var istediniz bakin yabanci var getirdik diye savunacak haciosman

Şu ofsaytları konuşun artık. Avar'da büyük rezaletler dönüyor. Bein'e açık açık sövün artık, Sanchez'e yapılan faulu 1 kez göster ulan 1 kez! Göstermedi fenerin itleri

Pozisyon hakkında konuşması doğru ama kendini ifade etme tarzı ve seçtiği kelimeler maalesef yetersiz.

Geri
Üst Alt