Metin Öztürk: "Eyüpspor'un hakkı yendi. TFF başkanı objektiftir ve açıklama yapar!"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Metin Öztürk: "Federasyon başkanımız bizim maçtan sonra 'Eyüpspor'un hakkı yendi' demişti. Şimdi yine bir basın açıklaması olacaktır heralde(!)"

Metin Öztürk: "Eyüpspor'un net golü iptal edildi. Avrupa yolunda 2 puanı gasp edildi. Federasyon başkanımız benden daha objektiftir. Objektif bir açıklamada bulunur mutlaka."

Metin Öztürk: İrfan Can, Caner'e öyle bir dirsek koydu ki biz herhalde hakem birazdan düdüğü çalıp durduracak dedik. Eyüpspor'un bir golü faul gerekçesiyle sayılmadı. Bana göre orada Avrupa yolunda giderken 2 puanı gasp edildi.

Metin Öztürk: "Boğaz’da güzel bir mekan var, Fuat Paşa Yalısı Tiyatrosu. İzlemenizi öneririm. Fuat var içinde, yalı var; yalı olunca üstünde yapı var. Paşa var, tiyatro var. Saygılar, iyi yıllar."

❝TFF BAŞKANI'NIN EYÜPSPOR'UN HAKKININ YENİP YENİLMEDİĞİNE DAİR BİR BASIN AÇIKLAMASI OLACAKTIR!❞

💥 Galatasaray İkini Başkanı Metin Öztürk: İrfan Can Kahveci, Caner Erkin'e öyle bir dirsek koydu ki biz herhalde hakem birazdan düdüğü çalıp durduracak dedik. Devam etti, görmedi. Arkasından Eyüpspor'un bir golü faul gerekçesiyle sayılmadı. Bana göre orada Eyüpspor'un hakkı yendi, Avrupa yolunda giderken 2 puanı gasp edildi.

Evet düzelme var. Bıyıkları da kesse tam güveneceğim.

Dogru konusmus

Kisa ve net konusmasi herzaman iyidir

Cünkü bazen konustukca batiriyor

sana ne birader milletin bıyığından
IMG_9621.webp

Sonuna kadar haklı nihat özdemir dönemi başta olmak üzere çok rezillik yaşadık ama nihat denen sinsi herif bile fb nin avukatlığına soyunup onlar adına demeçler vermemişti veya başkanımızı sonra görüşürüz diye tehdit etmemişti.

Aferin Metin bu sefer güzel konuşmuşsun

"Metin Öztürk: "Boğaz’da güzel bir mekan var, Fuat Paşa Yalısı Tiyatrosu. İzlemenizi öneririm. Fuat var içinde, yalı var; yalı olunca üstünde yapı var. Paşa var, tiyatro var. Saygılar, iyi yıllar"

Burada birilerine bir şey gitti ama kime gitti anlamadım...

Herkes biliyor feneri şampiyon yapmak için içerde oyunlar döndüğünü. Zaten milletin gözünün içine soka soka yapıyorlar. Buna nasıl kimse müdahale edip soruşturma başlatmıyor inanılmaz. VAR sadece fenerin lehine çalışıyor.

Mesela bu sezon VAR'ın fener aleyhine hiç devreye girdiğini hatırlamıyorum. O kadar çok "şike" kapsamına girecek VAR aksiyonları oluyor ki fener lehine, artık olağan bir durum haline gelmiş gibi.

Geri
Üst Alt