GSC Haber Metin Öztürk: "Hakem raporlarını görünce inanmakta zorluk çektiğimiz durumlar var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk:

"Bir maçtı, bir kupa maçıydı oynandı. Gidiyoruz, oynuyoruz ve kazanıp geliyoruz. Geçen hafta Beşiktaş'a kaybettik, Fenerbahçe'yi yendik. Bunlar futbolda olan klasik olaylar ama maç sonunda yaşananları anlamak mümkün değil!"

"Hakem raporlarını görünce inanmakta zorluk çektiğimiz durumlar var. Okan Hoca'nın tahrik ettiği rapora yazılmış. Okan Hoca hakem performansını çok beğendiğini hem hakeme hem de Mourinho gelince söylediği için sarı kart görmüş. Ben böyle bir şeyle hayatımda karşılaşmadım. Nasıl akıl tutulması? Niye sarı kart göstermedin o an? Soyunma odasına giderken seni kim aradı? Heralde rapora müdahale edilmiş..."

“Size planı söyleyeyim. Jose Mourinho'nun cezasında indirim yapmak. Tahkim Kurulu'na gidilecek. Önümüzdeki sene burada olup olmayacağı belli olmayan Mourinho'nun cezasını Türkiye Kupası'nda çekmesi sağlanacak. Plan bu!”

"Salvatore Foti, Barış Alper Yılmaz efendi efendi geçerken annesiyle ilgili hakaret ediyor. Raporda yazıyor küfürün ne olduğu. Barış Alper Yılmaz sakin kalıyor. Foti devam ediyor. Kasıtlı olarak Barış Alper Yılmaz'ın kırmızı kart görmesi sağlanıyor. Bu tiyatroyu herkes seyretti. Mourinho polis barikatını geçip rakip teknik direktöre saldırıyor. Buna bahane bulunmaya çalışılıyor. Bu savunuluyor."

- Barış Alper Yılmaz'ın sevkiyle ilgili ne yapacaksınız?

Metin Öztürk: "Bunları mutlaka hukuk ekibimiz hazırlayacak. Daha bu bize akşam üstü geldi. Ben henüz yönetimden kimseyle konuşmadım. Raporları avukatımızdan aldım."

"Galatasaray 1905 yılında kurulmuş, Fenerbahçe 1907 yılında. Üç gün sonra biz yine maç oynayacağız ama o utanç verici saldırıyı yapan teknik direktör burada olmayacak. İyi ki o teknik direktör bizim hocamız değil. PFDK ve tahkim kararlarını dikkatle izleyeceğiz!"

(A Spor)

bu yalan rapora görede saldırı yok olayda neye göre saldırı ile sevk ?

Ne açıklama gelse tam anlamıyla tatmin etmiyor içimiz soğumuyor. Basın sözcüsü transfer edin aşağılıkların içinden geçecek bir karakter gerekiyor.

Hakemin raporunda Okan Buruk'un İngilizce olarak very good performans dediğini Bunu bir kez de rakip teknik direktörün yüzüne karşı söylediğini yazıyor.

Boṣ konuṣmayi kes, git haklarimizi savun faydasiz herif

bu yalan rapora görede saldırı yok olayda neye göre saldırı ile sevk ?

Bu rapora göre saldırıdan sevk nasıl olmuş ki? Bu rapora göre Barış Alper sportmenliğe aykırı hareketten sevk edilmeliydi. PFDK cezayı o maddeden 3 maç olarak verir diye düşünüyorum yada 4 verip 3-2'ye indirirler. Mou'ya da 5 verip 3'e indirecekler.

Burası da önemli bu raporda varsa Barış Alper 5 maç ceza alsa bile 3'e düşer tahrikten. Belli ki bunların planı Mou'ya 5 maç ceza tahrikten 3'e indirim bu tepki çekmesin diye Barış'ı da bu şekilde sevk etmişler.

Burası da önemli bu raporda varsa Barış Alper 5 maç ceza alsa bile 3'e düşer tahrikten. Belli ki bunların planı Mou'ya 5 maç ceza tahrikten 3'e indirim bu tepki çekmesin diye Barış'ı da bu şekilde sevk etmişler.

Mert Hakan'i da cok esitlikciyiz ayagina ise yaramayan bir adam oldugu icin araya kaynatmislar ki bakin sadece Baris'i sevk etmiyoruz densin diye. Milleti salak zannediyorlar. Bi kendileri akilli.

Ya bi çektir git vasıfsız eleman.

Ya barışı sırf mourinhoyu dengelemek için aynı maddeden sevk ettiler amaç ikisi de 5 maç altı bırakıp kupaya çektirmek

Ulan şerefsiz herifler bariz ofsayti verirsiniz. Videolari olan herkesin ekran başında gördüğü tek bir yumruk şiddet vs hareket olmayan davranışa ceza verirsiniz. Sizin suanki hükümetten ne farkınız var ulan hak yiyici herifler ekran başında çıkıp beyaza hayır bu siyah diyecek kadar satılmış kopeksiniz

Yaw uyumayın işte lan. Neye zorluk çektiniz. Kupayı verip ligi alacaklar. Akla mantığa sığmayan cezalara hazır olun. Ona göre itiraz edin. Sabrımızı taşırmayın.

işte eyyam böyle bişey
Tamam da "Saldiri" diyebilmek ve eyyam yapabilmek icin en azindan Baris'in ufak bir hareketi olmali ki kendilerini hakli cikarabilsinler.

Burada saldiri yok, en fazla Baris da karsilik olarak kufretmistir, "Hakaret" denebilir. Saldiri demen icin bir kanit sunman lazim. Yok yani. Bu is PFDK veya Tahkim'den donmeli.

Geri
Üst Alt