GSC Haber Metin Öztürk: "Kötü yönetiliyorlar, perişanlar. Daha düzgün bir yönetim seçselerdi"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1739123258006.webp

Metin Öztürk: "Bazıları bekliyormuş herhalde. Biz ne olduğunu anlamaya çalışırken tweetler atılmaya başlandı. Hiçbir algı, hiçbir operasyon Galatasaray'ı yolundan döndüremeyecek. Murat Sancak ve Metin Korkmaz açıklama yapmadan suyun öbür yanından açıklamalar gördük."

Metin Öztürk: “ Adana’dan maça gelen futbol severler vardı. Pankart asmışlardı maça gelmişlerdi. Adana’da oynayan genç oyuncuların emeklerine yazık değil mi? Adana Demirspor ve Galatasaray ilk defa mı haksızlığa uğruyorlar? 10. dakikada bir pozisyon sebebiyle sağdan çekiliyorlar. Her haksız penaltıdan sonra takım çekilecekse, dördüncü haftadan sonra lig biter."

Metin Öztürk: "2 senedir şampiyon oluyoruz, üçüncüye çok yakınız. Kötü yönetiliyorlar, perişanlar. Daha düzgün bir yönetim seçselerdi. 3. sene şampiyonluğumuza çok az kaldı. Tesisleşiyoruz. Çok geride kaldılar. Perişanlar. Çaresizler. Kabul ediyorum."

Metin Öztürk: “ İnanılmaz bir kaos yaşanıyor. Murat başkan konunun federasyon ve merkez hakem kuruyla ilgili olduğunu söylüyor. Bir hata varsa maç devam eder. Fırsatçıları lanetliyorum. Sezon sonunda onlara gereken cevabı vermiş olacağız.”

Metin Öztürk: “ Ben hakem yorumcusu değilim ortak hakem ve hakem hata yapabilir. Federasyon başkanı da aynı şeyi söylüyor. VAR hakemi hata yapamaz diyoruz. Bugünkü VAR Türk müydü? İlk defa mı haksız karar verildi? Gerçekten komedinin ortasındayız. Size yazık bize yazık herkese yazık.”

Metin Öztürk: “Ne olursa olsun her koşulda adaletsizliğin olduğu ortamlarda bile Galatasaray’a yetişemiyorlar. Onlar adını özlüyorum diyeceğim başka bir şey yok. Adana yöneticileri üzgün olduklarını söylediler konunun Galatasaray’la ilgili değil federasyonla ilgili olduğunu söylediler .”

TFF ye sapla ...

çok dikkatli konuş balık adam lütfen bak rica ediyorum.

lan yakın yıkın artık, Allah sizin de belanızı ....

ulan yeter ya, bu kadar taraftarı olan takım bu kadar sessiz KALAMAZ !!!

oyun hala devam ediyor, şimdi de okan' ı derbide cezalı yapacaklar

murat-ali ilişkisinden bahsetmediği sürece boş

Bırakın metin öztürk fln fenere hakettiği cevabı verin adam gibi ya da defolun gidin

Geri
Üst Alt