GSC Haber Metin Öztürk: “Net golümüz verilmedi“

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1737833882458.webp

Metin Öztürk: "Eğer Abdülkerim Bardakcı VAR hakemine göre aktif ofsaytta ise Hatayspor maçında yediğimiz gol de böyle değil miydi? Rica ediyorum şu işin standardı olsun. Net golümüz verilmedi. Yabancı VAR geldi görüyoruz. Geçen maçta da Erman Toroğlu bile penaltı dedi. Yabancı VAR görmedi. Yabancılar da biraz yabancı kalabiliyor bu işe."

Metin Öztürk: "Yarın 2. sıradaki rakibimizin maçı var. Göztepe çok iyi takım. Bizimle ve Beşiktaş'la çok iyi maç oynadı. Avrupa hayalleri var diğer takımlar gibi. Yarın da çok iyi bir maç izleyeceğimizden eminim. İnşallah maçın hakemi bizim onların stadında Fenerbahçe'yi eze eze yendiğimiz maçta yaptığı hatayı tekrarlamaz. Hakemin o hatası olmasaydı maç 7'ye 8'e giderdi. Canı sağ olsun. Biz önümüze bakıyoruz. Sezon sonunda Galatasaray yine şampiyon olacak."

Metin Öztürk: "Puan farkı 9'a çıktı. Geçen maç 2 puanımız alınmamış olsaydı 11 olacaktı. Ancak puan farkı fark etmez. Biz sezon sonu şampiyon olacağız."

Metin Öztürk: “Okan Hoca ve scout ekibinin talepleri doğrultusunda; Sportif A.Ş'de üç tane başkan vekilimiz var. Abdullah Kavukcu, İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ilgileniyorlar. Bilgimin olmadığı bir konuda cevap vermek istemiyorum.”

Apo topa hareketlenmiyor, zıplamıyor, neye göre aktif alan sayıldı anlamadım

maç önü foto çektirmek çok hoşuna gitti dimi

Moderatör tarafında düzenlendi:
yabancı var konusunda hiç gıkımız çıkamaz - destekliyoruz vs dedik bi kere ...

gir şemsiye muhabbeti işin o kısmı - ali koçun bağıra bağıra istediği şeyi desteklerken "bi iş çeviriyor bu herif" deseydiniz.

''Erman Toroğlu bile penaltı dedi''

Kahkaha attım :asd: Harbi Doberman bile pen dediyse daha ne olacak.

beceremiyorsunuz metin bey ...

fenerli yönetici konuşması istesenizde yapamıyorsunuz - adamlar yapıyor diye bizde rakibin maçından önce 2 3 cümle sallamaya çalışıyoruzda yani beceremiyorsunuz ve bize yakışmıyor.

bize ne o maçtan skoru harcinde de geç sorarlarsa.

"İnşallah maçın hakemi bizim onların stadında Fenerbahçe'yi eze eze yendiğimiz maçta yaptığı hatayı tekrarlamaz."

Bravo

beceremiyorsunuz metin bey ...

fenerli yönetici konuşması istesenizde yapamıyorsunuz - adamlar yapıyor diye bizde rakibin maçından önce 2 3 cümle sallamaya çalışıyoruzda yani beceremiyorsunuz ve bize yakışmıyor.

bize ne o maçtan skoru harcinde de geç sorarlarsa.
yoo yapıyor

Gol de tertemiz dediği gibi. Şu var a da sahaya da iyi yabancı hakem için bastırın illa bir şey yapacaksanız. 100dk oynanan maçta 45dk kalmış sahada top. Bu bir utançtır. Bu kalitesix hakemler tempoyu düşürüp dolaylı yoldan Avrupa’da geriye itiyor Türk takımlarını.

trasnferde topu liderimiz başkan özbek diyor ...

kendine gelmeden başkan trasnfer yapamaz bizim yönetim - totomuz yetmiyor insiyatif almaya diyor kısaca.

Metin Öztürk: “Okan Hoca ve scout ekibinin talepleri doğrultusunda; Sportif A.Ş'de üç tane başkan vekilimiz var. Abdullah Kavukcu, İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ilgileniyorlar. Bilgimin olmadığı bir konuda cevap vermek istemiyorum.”

Geri
Üst Alt