GSC Haber Metin Öztürk: “Net golümüz verilmedi“

Abdulkerim barisi goruyor geriye dogru hamle yapip ne yukseliyor ne birini ittiriyor

Ben isin icinde degilim diyor buna ragmen yan hakemin bayrak cekmesi garip

Normalde var sistemi varken topa vuran adam ofsayt degilse sen niye bayrak cekiyorsun

Bak kalibimi basarim bu salak yan hakem barisa ofsayt cekti

Kadıköyde farka gitmemizi engelleyen hakemin canı sağ falan olmasın, kimse de kusura bakmasın.

adama soarlar bu kulübin ikinci başkanı değil misin diye .

başkan ameilyat oldu etti - divanda alkış toplamakla olmuyor o iş .
Adam tranfere karışsa laf ediyonuz

ben karısmıyom 3 tane adam var orda diyor!

Metin Öztürk: “Okan Hoca ve scout ekibinin talepleri doğrultusunda; Sportif A.Ş'de üç tane başkan vekilimiz var. Abdullah Kavukcu, İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ilgileniyorlar. Bilgimin olmadığı bir konuda cevap vermek istemiyorum.”
3 ünün toplanıp da bir şeyi bitiremediği doğrudur.

Abdulkerim barisi goruyor geriye dogru hamle yapip ne yukseliyor ne birini ittiriyor

Ben isin icinde degilim diyor buna ragmen yan hakemin bayrak cekmesi garip

Normalde var sistemi varken topa vuran adam ofsayt degilse sen niye bayrak cekiyorsun

Bak kalibimi basarim bu salak yan hakem barisa ofsayt cekti
yav hadi diyelim çekti...

kontrol edildi - ona rağmen nasıl bakıldı ...o diyaloğu asla bilemeyeceğiz çünkü HUM ile konuşmaları olmadı .

bir an dedim ulan ben mi yanlış görüyorum - apo aktif değilki . orta yapılırken içeri koşu atıyor ama dokunmuyor , bozmuyor , izliyor sadece resmen.

akıl alır gibi değil o iş.

beceremiyorsunuz metin bey ...

fenerli yönetici konuşması istesenizde yapamıyorsunuz - adamlar yapıyor diye bizde rakibin maçından önce 2 3 cümle sallamaya çalışıyoruzda yani beceremiyorsunuz ve bize yakışmıyor.

bize ne o maçtan skoru harcinde de geç sorarlarsa.
Katılmıyorum bu dediğine Öztürk tam Fb yöneticileri tarzı açıklamaları yapıyor. Zaten kendisini o yüzden istemiyorum.

hak mahrumiyeti verirler hemen

Adam tranfere karışsa laf ediyonuz

ben karısmıyom 3 tane adam var orda diyor!
Bilgisi olmaması im-kan-sız.

transfere karışsında demiyorum , genel olarak Metin Öztürk poizsyonunu doldurabilecek bir yönetici değil - Gs içi konularda eyv düzgündür ama dışarıya işlerde ben hiç desteklemiyorum kendisini.

transfere karışsında demiyorum , genel olarak Metin Öztürk poizsyonunu doldurabilecek bir yönetici değil - Gs içi konularda eyv düzgündür ama dışarıya işlerde ben hiç desteklemiyorum kendisini.
işi başkası yönetiyorsa metinin acıklama yapmasıda anlamsız

adamlar sen niye söylüyon der

Katılmıyorum bu dediğine Öztürk tam Fb yöneticileri tarzı açıklamaları yapıyor. Zaten kendisini o yüzden istemiyorum.
alakası yok yav - iğnelemeleri cılız

herifler yeri geldiğinde neler diyor .

o yüzden diyorum beceremiyor diye. zaten iş yaptığına inancım yok yönetici olarak.

he yönetim kadrosunda başka adam var mı çıkıp iletişim kursun - oda yokki.

Transfer dediğin şey çok hızlı hareket edeceğin bir alan. Osimhen nası saatler içinde sonuçlandı o örnekteki gibi. 3 elden neyin ortak kararıyla hareket ediyor bu adamlar? Transferler neden bitmiyor süreç niye uzuyor bundan işte. Herkese gidip bekliyorlar menajerlerin elinde kukla olmuslar.

huma düdük astırın artık !

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
işi başkası yönetiyorsa metinin acıklama yapmasıda anlamsız

adamlar sen niye söylüyon der

dediğini anlıyorum , hakta veriyorumda - e baba Sportif aşde bahsi geçen insanların hepsi başkandan sonra aynı sıfata sahip (yanlış bilmiyorsam) - sportif AŞ de listeli. ordan bilmemesi mümkün değil diyorum açıklasın konuşsun değil.

ama gel gelelim orda 3 arkadaş var demekte yanlış. zaten onların isminin üzerine yürüyoruz taraftar olarak , iyice öne çıkarıyorsun "bir şey olursa bu arkadaşlardır yürüten" der gibi.

Çalışıyoruz - çabalıyoruz , göründüğü kadar kolay değil de geç ... en sinir eden klişe cümle ama doğrusu bence o. gidip 2şubata kadar vaktimiz var deme mesela önceki konuşmadaki gibi.

Transfer dediğin şey çok hızlı hareket edeceğin bir alan. Osimhen nası saatler içinde sonuçlandı o örnekteki gibi. 3 elden neyin ortak kararıyla hareket ediyor bu adamlar? Transferler neden bitmiyor süreç niye uzuyor bundan işte. Herkese gidip bekliyorlar menajerlerin elinde kukla olmuslar.

Erden Timur. bu kadar.

dediğini anlıyorum , hakta veriyorumda - e baba Sportif aşde bahsi geçen insanların hepsi başkandan sonra aynı sıfata sahip (yanlış bilmiyorsam) - sportif AŞ de listeli. ordan bilmemesi mümkün değil diyorum açıklasın konuşsun değil.

ama gel gelelim orda 3 arkadaş var demekte yanlış. zaten onların isminin üzerine yürüyoruz taraftar olarak , iyice öne çıkarıyorsun "bir şey olursa bu arkadaşlardır yürüten" der gibi.

Çalışıyoruz - çabalıyoruz , göründüğü kadar kolay değil de geç ... en sinir eden klişe cümle ama doğrusu bence o. gidip 2şubata kadar vaktimiz var deme mesela önceki konuşmadaki gibi.

Erden Timur. bu kadar.
Bugün getirsinler hiç bir şey demeden karşı tarafı nası kudurtuyor oturun izleyin. Bu adam sabahlara kadar demeç verse salak saçma 2. Takım desede hiç salladıklarını sanmıyorum. O adam konuşmadan geçen yıl ayarlarını bozdu fb li yöneticilerin. Bugün gelde +10 puan farka şampiyon olmazsak adam değilim

Bugün getirsinler hiç bir şey demeden karşı tarafı nası kudurtuyor oturun izleyin. Bu adam sabahlara kadar demeç verse salak saçma 2. Takım desede hiç salladıklarını sanmıyorum. O adam konuşmadan geçen yıl ayarlarını bozdu fb li yöneticilerin. Bugün gelde +10 puan farka şampiyon olmazsak adam değilim
bide yani kudurtmayada çalışmaz he - iyi iş yaptığı için zıvanadan çıkıyorlardı zaten.

şu kemerburgaz süreci vs altyapı yokolacak nerdeyse - Erden Timur dümene geçmeli bir şekilde el atmalı o olaylara.

Lan defol git transfer yap bi işe yara bostan korkuluğu seni

Geri
Üst Alt