GSC Haber Metin Öztürk: “Net golümüz verilmedi“

yav hadi diyelim çekti...

kontrol edildi - ona rağmen nasıl bakıldı ...o diyaloğu asla bilemeyeceğiz çünkü HUM ile konuşmaları olmadı .

bir an dedim ulan ben mi yanlış görüyorum - apo aktif değilki . orta yapılırken içeri koşu atıyor ama dokunmuyor , bozmuyor , izliyor sadece resmen.

akıl alır gibi değil o iş.
Ben gol karari bekledim net
Elini kaldirinca hakem ana avrat sovdum
Bu premier ligte taktik arsenal kullaniyor
Bir oyuncuyu ofsayta yolluyorlar stoper onu kontrol ederken arkadan biri girip golu atiyor
Bunlar hakem iste

Taraftar da ne istediğini bilmiyor. Sussan konuşun hakkımızı koruyun deniyor. Konuşunca da Fb seviyesini inmeyin deniyor.

Bence konuşmak her türlü daha iyi bu lig ortamında.
Konussunda cok rakibi agzina almasina gerek yok
Kendi macini yorumlasin fenerden farkimiz kalmiyor gerek yok acun seviyesine inmeye

Ben gol karari bekledim net
Elini kaldirinca hakem ana avrat sovdum
Bu premier ligte taktik arsenal kullaniyor
Bir oyuncuyu ofsayta yolluyorlar stoper onu kontrol ederken arkadan biri girip golu atiyor
Bunlar hakem iste
ben Yabancı diye VAR a getirdiklerinin hepsinin ücret karşılığı iş yapabileceğini düşünüyorum.

ben Yabancı diye VAR a getirdiklerinin hepsinin ücret karşılığı iş yapabileceğini düşünüyorum.
Bunun varlik bir boku yok yan hakemin bok yemesi bayragi cekmeyecek var hakeminin bu karari vermeside yanlis cagiracak orta hakemi ve o bayragi ceken hakemi gel bak izle karari ve diyecek

Yine ofsayt diyorsa sorun yok

Konussunda cok rakibi agzina almasina gerek yok
Kendi macini yorumlasin fenerden farkimiz kalmiyor gerek yok acun seviyesine inmeye
Tam olarak inmek gerekiyor. Acur her hafta sarı kart diye diye bize daha fazla sarı kart gördütmeyi başardı. Avrupada en çok kart gören fb, ligde kırmızı görmeyen tek takım sarıları da gayet az.

Taraftar da ne istediğini bilmiyor. Sussan konuşun hakkımızı koruyun deniyor. Konuşunca da Fb seviyesini inmeyin deniyor.

ben şahsen asla bu şekilde konuşmaların taraftarı değilim - hep diyorum , alışık olmadığımız laf dalaşı (Abdurrahim biraz beceriyordu gerçi)

biz işimizi yapalım abicim. sen karşı takıma laf yetişeremezsin , mesajda gitmez. Taraftarın gönlü olsun diye sıkıştırıyorlar ufak tefek bir şeyler.

yahu herif kafası güzel stad bastı şerefsiz dedi, örgüt kalıntısı dedi ...dedide dedi yani sende öyle düşünceye sahip pis insan yokki.

çıkıp konuşacaksan LİG için - basın toplantısıyla TFF yi yerden yere vuracaksın rkaibi değil. işin sırrı orada bana göre, muhattabın orası çünkü. en ağır lafı müthiş üslüpla yapıştıracaksın misal vakti geldiğinde.

sırf tivitterda edit yapılsın diye sallamalı cümellerin en ufak yararı yok - aksine büyük zararı var dediğin ortamda. Medyayı daha iyi kullanan taraf biz değiliz çünkü denklemde.

Konuşmak için konuşuyor da ondan hiç bir etkisi yokken mız mız konuşması, konuşmamasından dezavantajlı bizim için. 2. Sıradaki takım demecinden tatmin olan gslileri de anlamayacağım. Çocuk muyuz lan biz 60 yaşında adamın tavrına bak. Taraftarın suyuna gidicek demeç bunlar ama yemezler. Konuşacak tek adam vardı onu da yediler. Ya getirsinler o konuşsun yada sussunlar. Güldürüyorlar bizleri rakiplere.

ben şahsen asla bu şekilde konuşmaların taraftarı değilim - hep diyorum , alışık olmadığımız laf dalaşı (Abdurrahim biraz beceriyordu gerçi)

biz işimizi yapalım abicim. sen karşı takıma laf yetişeremezsin , mesajda gitmez. Taraftarın gönlü olsun diye sıkıştırıyorlar ufak tefek bir şeyler.

yahu herif kafası güzel stad bastı şerefsiz dedi, örgüt kalıntısı dedi ...dedide dedi yani sende öyle düşünceye sahip pis insan yokki.

çıkıp konuşacaksan LİG için - basın toplantısıyla TFF yi yerden yere vuracaksın rkaibi değil. işin sırrı orada bana göre, muhattabın orası çünkü. en ağır lafı müthiş üslüpla yapıştıracaksın misal vakti geldiğinde.

sırf tivitterda edit yapılsın diye sallamalı cümellerin en ufak yararı yok - aksine büyük zararı var dediğin ortamda. Medyayı daha iyi kullanan taraf biz değiliz çünkü denklemde.
Konuşmaya başlayınca son 7 maç 6 penaltı geldi.

Susarken koca 12 hafta 2 penaltı almıştın

Geçelim bu işleri. Burası Norveç Ligi değil.

Tam olarak inmek gerekiyor. Acur her hafta sarı kart diye diye bize daha fazla sarı kart gördütmeyi başardı. Avrupada en çok kart gören fb, ligde kırmızı görmeyen tek takım sarıları da gayet az.
Ayni boku gecen sene ic saha maci oncesinde yaptik adamlari motive ettik

Ligin basindaki fener macina donup o mac 6 7 olurdu demek kadar sacma birsey yok durduk yere rakibe motivasyon seviyeyi dusursunde bir yere kadar

Ayni boku gecen sene ic saha maci oncesinde yaptik adamlari motive ettik

Ligin basindaki fener macina donup o mac 6 7 olurdu demek kadar sacma birsey yok durduk yere rakibe motivasyon seviyeyi dusursunde bir yere kadar
Maçın hakemine uyarı niteliğinde açıklama

Maçın hakemine uyarı niteliğinde açıklama
Tamamda fener maci ne alaka sacamalik hakemi elestirmenin ignelemenin laf sokmanin bin bir yolu var gerek yok uc dort hafta sonra gorucez zaten kim daha iyi takim goztepe macindan bahset kendi macindan bahset lig basindaki fener macina gerek yok onu diyorum

Konuşmaya başlayınca son 7 maç 6 penaltı geldi.

Susarken koca 12 hafta 2 penaltı almıştın

Geçelim bu işleri. Burası Norveç Ligi değil.
hatayda verilmedi 1-1 bitti misal, berbat oynasakta öne geçip alacaktık belki maçı.

penaltı verilince otomatik 3 puanı yazıyor muyuz haneye.

ben hakem kararından bahsetmiyorum - karşıya bok atmaktan bahsediyorum.

okan hocayada vermişler bugün bi cümle "o maçta olacak gözlerimiz" diye.

hakemi konuş - hakem TFF MHK konusu çünkü - fener maçlarına atıf yapmak boş iş. bugün en klas laf "hatayın attığı gol ofsayt işi " vurgusuydu mesela, kendi maçlarımızdan gidiyoruz. doğrusu o .

Metin Öztürk: "Eğer Abdülkerim Bardakcı VAR hakemine göre aktif ofsaytta ise Hatayspor maçında yediğimiz gol de böyle değil miydi? Rica ediyorum şu işin standardı olsun. Net golümüz verilmedi. Yabancı VAR geldi görüyoruz. Geçen maçta da Erman Toroğlu bile penaltı dedi. Yabancı VAR görmedi. Yabancılar da biraz yabancı kalabiliyor bu işe."

Metin Öztürk: "Yarın 2. sıradaki rakibimizin maçı var. Göztepe çok iyi takım. Bizimle ve Beşiktaş'la çok iyi maç oynadı. Avrupa hayalleri var diğer takımlar gibi. Yarın da çok iyi bir maç izleyeceğimizden eminim. İnşallah maçın hakemi bizim onların stadında Fenerbahçe'yi eze eze yendiğimiz maçta yaptığı hatayı tekrarlamaz. Hakemin o hatası olmasaydı maç 7'ye 8'e giderdi. Canı sağ olsun. Biz önümüze bakıyoruz. Sezon sonunda Galatasaray yine şampiyon olacak."

Metin Öztürk: "Puan farkı 9'a çıktı. Geçen maç 2 puanımız alınmamış olsaydı 11 olacaktı. Ancak puan farkı fark etmez. Biz sezon sonu şampiyon olacağız."

Metin Öztürk: “Okan Hoca ve scout ekibinin talepleri doğrultusunda; Sportif A.Ş'de üç tane başkan vekilimiz var. Abdullah Kavukcu, İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ilgileniyorlar. Bilgimin olmadığı bir konuda cevap vermek istemiyorum.”
İnşallah şampiyon oluruz bu sene

Bomboş bir adam

O verilmedi bu verilmedi, naptın verilmesi için

hatayda verilmedi 1-1 bitti misal, berbat oynasakta öne geçip alacaktık belki maçı.

penaltı verilince otomatik 3 puanı yazıyor muyuz haneye.

ben hakem kararından bahsetmiyorum - karşıya bok atmaktan bahsediyorum.

okan hocayada vermişler bugün bi cümle "o maçta olacak gözlerimiz" diye.

hakemi konuş - hakem TFF MHK konusu çünkü - fener maçlarına atıf yapmak boş iş. bugün en klas laf "hatayın attığı gol ofsayt işi " vurgusuydu mesela, kendi maçlarımızdan gidiyoruz. doğrusu o .
Rakip de seni konuşuyor kurbağa kardeş. Atmadıkları çamur kalmadı. Biz de konuşunca şey olmaz abartmayın

Biz de konuşunca şey olmaz abartmayın
işte olmuyor bir şey onu diyorum adamlara laf atınca. çevirip sana daha pis cevap veriyorlar.
yoksa dediğin doğru, türkiye çamuru at yaslan arkana ortamı zaten her şeyde. kendi taraftarına aslında antipatik görünüyorsun.

olm medya adamalrda
tff mhk ya istediklerini yaptıryorlar
fanatik fenerli savcı çıkarılınca hırlıyorlar

el kol uzun boktan işlerde.
bizde yok öyle kafalar her ne kadar olduğunu iddia etselerde.

işte olmuyor bir şey onu diyorum adamlara laf atınca. çevirip sana daha pis cevap veriyorlar.
yoksa dediğin doğru, türkiye çamuru at yaslan arkana ortamı zaten her şeyde. kendi taraftarına aslında antipatik görünüyorsun.

olm medya adamalrda
tff mhk ya istediklerini yaptıryorlar
fanatik fenerli savcı çıkarılınca hırlıyorlar

el kol uzun boktan işlerde.
bizde yok öyle kafalar her ne kadar olduğunu iddia etselerde.
Senin susman onları susturmuyor ki

O yüzden konuşmak her türlü daha iyi

Ikinci takim vurgusu fblileri.acayip.kdurtuyor

Senin susman onları susturmuyor ki

O yüzden konuşmak her türlü daha iyi
senin açınıda anlıyroumda , farklı noktadan bakıyoruz biraz.

ibrahime , mhkye zehir zemberek yürü - diğeri seni medya malzemesi yapıyor onu diyorum.

onlar asla susmaz. iktidar değişince bizim küme düşeceğimizi falan zanneden hastalık bir topluluk çünkü. atatürk onların , cumhuriyet onlarınmış gibi düşenen güruha ne desen boş .

Geri
Üst Alt