GSC Haber Metin Öztürk: "Osimhen transferi 48 saat içinde çözülür"

Metin Öztürk futbol konusunda yorum yapmasın hatta GS adına açıklama yapmasın. Onun dışında bu açıklama ise normal sonuçta artık Napoli'nin istediği teklif yapılmış onlara da tamamen sizin elinizde de değiliz denmeli.

açıklama güzel elimiz mahkum osimhenimi alacaz deseydi süre var demiş 48 içinde olur olmaz da dememiş ben beğendim açıklamayı

Hic sevmiyorum bu adami ama gayet iyi açıklama yapmış

Tepkiye, endişeye mahal yok. Ali Dürüstvari konuşmuş bu iş buradan dönmez Allah'ın izniyle.

açıklama başlıktaki gibi değil.
48 saat süreleri var demiyor. "oyuncu bize yakın, ancak imzalar atılmadan çok konuşmamak gerek. zannediyorum ki 48 saat içinde bu iş nihayete erer" diyor. sonrasında da galatasaray tek bir futbolcu ile ilerlemez, her zaman alternatifi olan büyük bir camiadır diyor. daha ne demeliydi?

bu iş olursa GSCimbom Transfer Forumu ' ismi verilmeli..

METİN ÖZTÜRK GSCimbom Transfer Forumu​

Sen ne is yapiyorsun Metin? Beylik laflar edip, Gerim gerim gerinme bolumune mi bakiyorsin.

Osimhen için ölüp bitiyoruz, bizim için alternatifi yok, alamazsak vay halimize diyecek hali yoktu.

Ne diyecekti mi görüşmeler devam ediyor kulübün menfaatlerine en uygun şekilde bitirmeye çalışıyoruz diyebilirdi mesela ha ?

Geri
Üst Alt