Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.898
- 22.391
- 2.663
Taraftarı bein iptale davet etse , sorunun %70i çözülecek aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıllık aldık paketi dostumTaraftarı bein iptale davet etse , sorunun %70i çözülecek aslında
İptal edin dese ne olacak paralar sezonluk verilmiyor mu. Benim öyle.Taraftarı bein iptale davet etse , sorunun %70i çözülecek aslında
Yıllık hariç yaw, oyuncular sahaya çıkarken Zen pırlanta reklamları izletiyolar üstad ,yıllık aldık paketi dostum
Bizim 3,5 kuruş mu herşey, Galatasarayı kaybetmeye bızırları yemezİptal edin dese ne olacak paralar sezonluk verilmiyor mu. Benim öyle.
son lafı soktuBu sefer sağlam konuştu
Ben niye haksiz cikarmadim? Konuṣma demedim, aksine kufur et dedimbenı haksız cıkarmadınız
Olabilir ama sanmıyorum hiç, aday olur lakin seçilemez bence.Dursun sonrası başkanlığa oynuyor. Sürekli açıklamalarla gündeme gelme çabası hep bundan.
sen edersın dostumBen niye haksiz cikarmadim? Konuṣma demedim, aksine kufur et dedim
Bence de seçilemez de erden timur olduğunda 1 kere bile çıkıp açıklama yapmayan adam her hafta konuşmaya başladı. Bu dursun sonrası kendini taraftara sevdirme çabası gibi geliyor bana.Olabilir ama sanmıyorum hiç, aday olur lakin seçilemez bence.