Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu Seçimin İptali Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
1651234759890.png

Metin Öztürk: "Sn. Burak Elmas kesin bir dille istifa etmeyeceğini söyledi."

Eşref Hamamcıoğlu: "Evet, teyit ediyorum. "istifa etmeyi düşünmüyorum çünkü seçim tarihi ile ilgili bir karar alacağım" dedi."

Metin Öztürk: "Eminim ki kulüp başkanı bugün seçim tarihi açıklayacak ve bu kaos bitecek."

Metin Öztürk: "Ali Sami Yen'in koltuğunda oturan bir başkana güvenmek zorundasınız. Başkan tarihi bize bıraktı. Biz de 28 Mayıs diye tarihi netleştirdik. Ali Sami Yen'in koltuğunda oturan bir başkan gereğini yapar."

Eşref Hamamcıoğlu: "Maalesef Türkiye'de demokrasinin en güzel canlı örneklerinden biri olan Galatasaray camiasına farklı yöntemlerle hukuki labirentlerine çıkış arayarak müdahale edilmiştir. Bu Galatasaray'ın genel kurulunun almış olduğu karara açık müdahaledir."

Eşref Hamamcıoğlu: "Tahmin ediyorum ki; bundan önceki seçimde olduğu gibi 3. bir aday yetiştirilmeye çalışılıyor. Bu Galatasaray'ın üzerine düşmüş bir gölgedir. Galatasaray'ın iradesi kendini korumasını bilecektir."

Eşref Hamamcıoğlu: "Şimdi bu örnek bir kere daha gösteriyor ki; Galatasaray'ın bir kez daha kuruluş değerlerine, fabrika ayarlarına dönmesi esastır. Bu seçim sürecinin akamete uğraması Galatasaray camiasının kendi içinde bir kere daha sık kilitlenmesi gerektiğini gösteriyor."

Eşref Hamamcıoğlu: "Kısaca özetlemek gerekirse bu kaostan çıkmanın tek faktörü bir an önce seçim kararı alınması. Bu konuda Sn. Burak Elmas'ın mutabakatı tam olmasıyla birlikte bizim önerimiz olan 21-28 Mayıs tarihine prensipte olabileceği konusunda fikir beyan etmiş olmasına rağmen yönetim kurulu ile bunu görüşüp değerlendireceğine bizi saat 14.15'te tekrar toplantıya davet ederek görüşünü bildireceğini söylemiş olmasına rağmen böyle bir görüşme olmadı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Divan Başkanımız vasıtasıyla aldığımız bildirim de basına saat 17.00'de bir açıklama yapacağını bizlerin beklemesine gerek kalmadığı bildirildi. Biz bunu yadırgamış olmakla beraber 21-28 Mayıs tarihleri arasında seçim yapılması gerektiğine inanıyoruz."

Eşref Hamamcıoğlu: "Aksi karar Galatasaray'ı daha büyük kaosa götürecektir. Galatasaray'da çözümler tükenmez. Mutlaka çözüme liderlik yapacak kişiler vardır. 21-28 Mayıs tarihlerinde seçim kararının şartsız şurtsuz bugün itibarıyla camia adına beklediğimizi açıklamak isterim."

Eşref Hamamcıoğlu: "Tahminim bir 3. aday çıkacağı yönünde. Burak Elmas 21-28 Mayıs tarihlerini değerlendireceğini söyledi. Burak Elmas önce bir bütçe genel kurulu yapmak istediğini söyledi. Bu aşamada bunun ne kadar doğru olduğunu hep birlikte değerlendirip göreceğiz."

Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas seçim kararını 28/1'e göre alıp arkasına şerh koymazsa istifa etmesine gerek yok. Bizim de böyle istifa şeklinde bir talebimiz yok."

Metin Öztürk: "Hiçbir hukuki gerekçeye dayanmadan seçim iptal oldu. Bizi rahatsız eden şeffaf olmayan bir süreç var. İstiyoruz ki başkanımız bu süreci netleştirsin. Saat 17.00'de basın toplantısında netleştireceğini düşünüyorum. Başkan bize yeni seçim tarihi sordu."

Metin Öztürk: "Seçimin yapılabilecek en erken tarihte yapılmasını istiyoruz. Yani 28 Mayıs. İki başkan adayı da mutabık kaldık. Sayın Burak Elmas da bu tarihe uyacağını söyledi ama uyacağı ile ilgili fiili durum içine girmedi. Hala top ortada dönüyor."

Metin Öztürk: "Hala bir bütçe genel kurulundan bahsediliyor. Bu kadar kaotik bir ortamda öncelik seçimli genel kurul olmalıdır. 3 haftadır aynı şeyleri konuşuyoruz. Çıkarsınız 28/1'den seçime gidersiniz. Tartışmaya kapalı bir noktadır."

Metin Öztürk: "28/1 maddeden alıp 87/22 şerhi koyarsanız mahkemelerle uğraşırsınız. Eminim ki Burak Elmas bugün yapacağı basın toplantısında 28/1'den seçim kararı açıklayacak. Kendisi aday olmayacağını bize deklare etti. Eğer 3. bir aday çıkarsa gölge o kişinin üzerine olacak."

nası yav 15 dk önce başka bi son dk de daha farklı şeyler anlatıyordu
15dk de olay nasıl bu duruma geldi

İstifa etmeyecek yeni seçim takvimini açıklayacak şu anda görünen o. Yeni seçim kararı aldığı ve takvimini açıkladığı sürece istifa edip etmemesi pek de önemli değil hatta neden istifaya zorlamaya çalışıyorlar anlamıyorum eğer seçim kararı alıp takvimi açıklamazsa o zaman anlarım ve o zaman Elmas çok yanlış yapmış olur.

Sözlü okuyunca şok olmuştum, şimdi açıklamaları dinledim. İstifa etmeden seçime götürürüm demiş ama seçim tarihi şu an belli değil. Kasım ayı da olabilir.

3. güçlü bir aday-liste çıkarsa kazanamayacaklarını bildikleri için ikisi de 3. güçlübir aday çıkmasın diye uğraşıyorlar bu arada bu da bir komedi.

21-28 mayıs açıklayacaklar da İlk haftayı niye bay geçiyorlar anlamıyorum. Çoğunluğu sağlayın bir kere de ilk haftada yapın şu işi. Gevşek gevşek gezeceğinize 23 Nisanda toplanabilseydiniz şimdi bu iş bitmiş mazbatanızı da almıştınız

Sözlü okuyunca şok olmuştum, şimdi açıklamaları dinledim. İstifa etmeden seçime götürürüm demiş ama seçim tarihi şu an belli değil. Kasım ayı da olabilir.

ne gerekçe ile o tarihte açıklayabilir ki istifa etmesse ?

o zamanda bir dava başka bir üye ile çıkmayacağı ne malum olur...

Torentle derhal yapılanmayı halletsin şu 1 ayda takım full kapma girsin gerisi mühim değil.yeterki 4-5 tane kilit sistem oyuncusu hemenn dahil edilsin ,yıldız felan gelen yönetim bi iki tane alır kapar transferi,yıldız dediğim şöyle ilkayı felan kaldırabilirlerse 2 tane baba adamla ,tamamdır yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normal bı aday olsa ikiside secilemeyecek😄 baskın seçimle ikisinden biri gelecek. Ben olsam bende hemen seçim isterim. Ama ikiside Galatasaray kalibresinde degiller

son ana kadar cok şey olur.eşref babam daha cok engelleneceksin.uranusyen tutulma böyle bişey.hersey son dk değişir ama o seçim olur sonunda

Burak "Covid" Elmas. Bitti dedikçe varyant çıkartıyor.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

ne gerekçe ile o tarihte açıklayabilir ki istifa etmesse ?

o zamanda bir dava başka bir üye ile çıkmayacağı ne malum olur...
istifa ederse de yine bi yolunu bulup seçim yaptırmazlar ve kayyum yolu açılır. çok tehlikeli bir dönem kulüp açısından dikkatli olmak lazım. seçime istifa etmeden gitmenin bi yolunu bulmalılar bi şekilde

Amatör şubeler ayvayı yedi ya bıktım tüzüğünüzden de sizden de.İdari ibra denen saçmalığı kaldırın artık

Geri
Üst Alt