Metin Öztürk: "Yakın zamanda 2-3 transferimizin müjdesini başkanımız verecek"

Hiç bir iş yapmayıp hedef koyan tiplerden bu camia kurtulur umarım artık.
hatay konusu açıldı(deprem olayı) ilk günden itibaren erden başgan oradaydı bir kez bile adını geçirmedi, ilk günden itibaren dursun başganım ordaydı filan diyor. cidden kötü bir adam bu metin.

Apoyu çok eleştirdik lakin apo nün yanında galatasarayli bile sayılmaz bu adam aponun yaptığı.maddi manevi katkilarin çeyreğini dahi yapmayacak bir karakterde

hatay konusu açıldı(deprem olayı) ilk günden itibaren erden başgan oradaydı bir kez bile adını geçirmedi, ilk günden itibaren dursun başganım ordaydı filan diyor. cidden kötü bir adam bu metin.
Anmasınlar ya, gölge etmesinler kafi şu yönetimde.

Yönetimde diğer isimlere beceriksiz, bir işi yapamıyor falan denilerek eleştirilebilir ama en azından bir şey yapmaya çalışıyorlar beceremeseler de yani bir görevleri var gibi. Metin Öztürk'ün görevi ne? Hangi konuda bir şey yapmaya çalışıyor hiç anlamadığım bir konu.

bu metin öztürkün tam olarak görevi nedir kulupte ? ne iş yapar ne katkısı var ?

başkanımız taraftarımıza verecek

Bu ne padişahım çok yaşa sistemi mi. Ne biçim kurumsallık lan bu

İnanmıyorum abicim size.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iş yapan adamların diğerlerinden sıyrılmasının tek nedeni bu tarz öztürk gibi adamların sessiz sedasız yönetimde takılması kaynaklıdır. iş yapan adam bu pısırık adamların yanında dikkat çektiğinden ilk taslanan da o oluyor. erden'i yediniz insallah elinize yüzünüze bulastırmazsınız tüm sezonu. hiçbiriniz o adamın yarattığı psikolojik etkiyi yaratmadınız, yaratacağınızıda düşünmüyorum. bakalım sezon içinde nası aksiyon alacaksınız olusacak negatif durumlarda.

transfer konusuna da gelirsek kaliteli 2-3 adam alsak transferi kapatabiliriz bence. takım iskeleti gayet karakterli ve iyi oyunculardan kurulu. geçen sene katkı alamadığımız ziyech ve zaha işin içine girerse eğer muazzam bi takım olusacak bu sene. insallah kağıt üstünde gözüktüğü gibi olur herşey. ben bayadır bu kadar üstüne koya koya giden gs hatırlamıyorum. her bölge için 1. kalite topculara sahibiz. en azından geçen seneyi birlikte geçirmeleri bu adamların da avantaj. güzel bi sezon bekliyor bizleri insallah cl inde alırız meyvelerini.

ben bu şahsın kulüpte ne iş yaptığını neyle ilgilendiğini gerçekten bilmiyorum

Geri
Üst Alt