GSC Haber Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'nin Açıklamasına Cevap

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Metin Öztürk: "Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Dün stadyumda canlı görünce inanamadım. Okan hoca gitti tebrik etti hakemleri, arkadan Mourinho gelip saldırdı. Şimdi rakip takımın açıklamasını okudum, futbolun geldiği ortam, o teknik direktörün geçmişte yaptıkları... Geçmişte cezalıyken sepete girmiş bir adam. Yaramazlık da diyemeyeceğim, böyle bir saygısızlık. Bunu savunmak durumda kalanlar var o daha acı!"

Metin Öztürk: “Mourinho’nun yemediği nane kalmadı. Dünyada adam tescilli, bir numara yani. Mourinho en çok kırmızı kart gören teknik adam burada zaten ceza almıyor. Türklüğe hakaret ediyor, 'Geçiniz' diyorlar. Böyle milliyetçi bir ülkede Türklüğe hakaret edecekler, ceza almayacaklar. Biz bunu gördük. Dolayısıyla sanki ben buradan da bir ceza almazmış gibi görüyorum."

Metin Öztürk: "Bir beyaz saçlı adam koşarak geliyor, polisi ittirerek açıyor, dokunuyor mu, vuruyor mu? Sonuçta bana göre saldırıyor."

- Kadıköy zor bir deplasman olmaktan çıktı mı?

Metin Öztürk: "Yani bilmem. Biz, Okan Buruk ile beraber hiçbir şeyin zor olmadığına inanıyoruz."

Metin Öztürk: "Fenerbahçe'nin attığı gol santimle değil metreyle ofsayt. 5 dakikada değil 20 dakikada çizdiler çizgiyi, devamında gol verdiler. 5 olacak maçı durdurdular! Aynı 3 attığımız maçta olduğu gibi."

Metin Öztürk: "Bir kupa maçı. Sevindik ve bitti. Ama sahadaki olaylar, Galatasaray için değil, Türk futbolu için utanç."

(Spor Gecesi)

Keske ana avrat girseydiniz ozturkfield

Cok komik 1 adam. Ceza vermezler heralde falan diyor. Bunu diyecek adam sen degilsin, evet muhtemelen az ceza verecekler ve bunu bizler soyleyebiliriz. Sen Gs 2.Baskanisin, bas bas bagirsana kardesim. Bu adama en az 10 mac ceza vermek zorundasiniz diye.

Ali koç kolay bir baskanlik geciregini dusundu, tarafyar yillarca onu bekledi ve parasina güvendi. Bakti rezil oldu olaylari sahadisina çekerek suçu uzerinden atmaya calisti. Simdi de sampiyon olmadan gitmek istemiyor, sampiyin olmadikca daha pisleşecekler. Zamaninda "hala 3 temmuzu konusmak bize bir sey kazandirmaz" diyip her seferinde 3 temmuzdan basetmeye basladi mesela.

Sevk yeriz paramız gider diye mi pamuk şeker gibi davranıyor bunlar

Yahu hocana saldırdılar, ortamı germemek için en uygun şekilde sahayı terkeden oyuncuna saniyelerce sövüp tahrik ettiler

Masada güçlüsünüz o yüzden susuyorsunuz desek masada yoksunuz bile E.Timur sonrası

Cok komik 1 adam. Ceza vermezler heralde falan diyor. Bunu diyecek adam sen degilsin, evet muhtemelen az ceza verecekler ve bunu bizler soyleyebiliriz. Sen Gs 2.Baskanisin, bas bas bagirsana kardesim. Bu adama en az 10 mac ceza vermek zorundasiniz diye.
mourinho yerine kimle devam edecekler merak ediyorum zira yaptigi hareketin cezasi 6ay menden basliyor. oyle 5-6 mac ceza ile gecistiremezsiniz

bunu diyecek zeka yok iste

Metin Öztürk: "Fenerbahçe'nin attığı gol santimle değil metreyle ofsayt. 5 dakikada değil 20 dakikada çizdiler çizgiyi, devamında gol verdiler. 5 olacak maçı durdurdular! Aynı 3 attığımız maçta olduğu gibi."

Metin Öztürk: "Bir beyaz saçlı adam koşarak geliyor, polisi ittirerek açıyor, dokunuyor mu, vuruyor mu? Sonuçta bana göre saldırıyor."

Yine boş konuşmuş çorba gibi açiklama olmuş. Gerçi şimdi bunlari yazdim diye banlayabilir sevgili gsc adminleri bunu da tedbir olarak not düşelim dünki banın sebebini merak ederek :/

Rezil herif.

Bağırıp çağırsana lan hocana saldırdı adamlar. Ne pısırık ne uyuz ne işbilmez heriflersiniz ya. Sizin gibilerinden Galatasaray'ın hakkını savunmasını beklemek utanç verici.

ural aküzüm tff yk üyesi ne işe yarıyor bu adam neden istifa etmiyor sizce ?

8jk üyesi bakın anında tavır koydu istifa etti enazından duruş sergiledi

Ben bu Fenerbahçe kulübünün bu federasyonun da içine tüküreyim. Gözlemci raporlarını dinledim de gözlemci barış a çakmış tüm olayları. Okan hoca olayında da Okan hoca tahrik etti yazmış. Gözlemciler bile para yiyor bu namussuzlardan. Aleni bir tiyatro var sahnede ama kimse müdahale edemiyor bu oyuna. Bizimkiler bile ne yapsak boş diyor artık. İşi gücü bırakıp bu yönetenlere de mi para ödeyeceğiz arkadaş?

Geri
Üst Alt