Metin Öztürk'ten Taraftara Tepki: "Sadece Galatasaray için mi transferde son gün?"

Vay erkeğe bak. Bir tek taraftara atar gider eksikti onu da yapayım demiş herhalde. Bundan sonra stadda göreceksiniz bu delikanlılığın sonuçlarını hiç merek etmeyin arsız herifler.

Bombos, mantiktan yoksun aciklamalar.Su rezaletin hicbir aciklamasi olamaz.Yapmaniz gereken tek birsey var oda biz beceremedik,yapamadik deyip istifa etmek.

Metin Öztürk:

"Süper Lig'de 19 takım var, 19 takım için de transferde son gün, neden Galatasaray bu kadar projektörlerin altında gerçekten bilmiyorum!"

Çok kötü durumdayız diye üzülüyordum ama şu zekanın başkan yardımcısı olduğu yerde vallahi halimize binlerce şükür. Yazık.

Bu adam kadar hiçbir şeyler anlamayıp herşeyi biliyormuş gibi konuşan biri görmedim.

Yine bilgisi yok vatandaşın ama fikri var her zamanki gibi. 1 liralık topçulara 10ar lira dağıttınız zaten. Kadroyu dağıtmadan önce 2-3 topçu yetiyordu metin efendi

Konuştuğun o mikrofon varya, işte o sana yeter.
Şimdilik elinde tut, bu gece sana şarkılar söyleyeceğiz.

2-3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncu gelip yetersiz görünmesini anlamıyorum

evet anlamıyorsun. ayqûn 25 filandır belki ondan anlamıyorsundur Möztürk Bey.
Takımı boşalttınız ulan bazı mevkilerde yeller esiyor, sen ne anlatıyorsun ya?

Galatasaray yönetiminde en sıkıntılı kişi metin ozturk, gram katkısı yok, sürekli boş konuşan biri.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

egonun biraz azalt sayın Öztürk
saymadığın mevkiler tam da eksik olduğumuz yerler ;) bu kadar basit akıl oyunu yapmayın

Geri
Üst Alt