Metin Öztürk'ten Taraftara Tepki: "Sadece Galatasaray için mi transferde son gün?"

Konuş konuş, eceli gelen it cami duvarına işermiş.

Bu 1 kuruş faydası olmayan herifi döve döve ihraç edeceksin T. Fikret salonunda.

Günün birinde bişe olsa ve küme düşsek, "tarihte bir tek biz mi küme düştük? Niye herkes bizi konuşuyo?" falan der muhtemelen.

Ulan bu da yeni çıktı var ya. Bir yönetici çıkar yaptık ya transfer daha ne yapıcaz der, başka bir yönetici sanki sadece bize mi son gün der, hocamız çıkar 12 kişi mi oynayacağız ne orta sahası der

Taraftar mı burdaki suçlu?

Ulan bu da yeni çıktı var ya. Bir yönetici çıkar yaptık ya transfer daha ne yapıcaz der, başka bir yönetici sanki sadece bize mi son gün der, hocamız çıkar 12 kişi mi oynayacağız ne orta sahası der

Taraftar mı burdaki suçlu?
Bizim camiada kötü yönetim kötü yönetici çok gördüm de taraftara laf yetiştiren atar gider yapanını ilk defa bunlarda gördüm.

Ulan madem takımın eksik olduğunu düşünmüyorsun 4 gündür romada milletin kapısında neden yatıyorsun?

"Yani 5 kaleci, 5 santrafor, 10 defans oyuncusu ile mi oynayacağız?"

:crushed:

Bu nasıl laf lan, hasta mı bu, yoksa kafası mı çalışmıyor

İnanamıyorum derhal mazbatalarınızı iade edin

1 kuruş katkın oldu mu acaba senin 2 yıldır yöneticisin, çıkıp bu açıklamaları yapma cüretini gösteriyorsun. Albayrak gibi adamlar bu kulübün kapısından asla girmemeli demiştim. Bunun gibiler olacaksa ben Albayrak'a razıyım.

Zeki de değil üstelik. Taraftar ile zıtlaşan yöneticilerin/t.adamların ömrü uzun olmaz, burası fb değil.

açıklamalar tam anlamıyla rezalet camia olarak winner olmasak bu kafalarla şampiyon olmak imkansız,gerçek taraftarmış siz nesiniz acaba kime neye hizmet ediyorsunuz..

Zuhahaha taraftar follofoş oldu gelen giden posta koyuyor

Oanemik
Gs adasının müdürünün şımarık veledi
Yürfalı ahlat reyiz
Muhabir tayfa

Yarın maçta tek tek isimleri istifaya davet etmeli

Hatipoğlu dursun ve metin Öztürk

Geri
Üst Alt