Metin Tekin: "MHK Başkanı çıkıp Rizespor-Galatasaray maçında yaşananları açıklamalı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
FAzGN7IXIAQe1Nh

Metin Tekin: "Bana göre Galatasaray'ın attığı son golde 2 faul var.!" (Ntv)

Metin Tekin: " Galatasaray'ın yediği ilk golde de faul var. VAR müdahale etmedi, ona şaşırıyorum. İkisine de faul değil diyorlarsa faul gözden geçirilmeli. Bütün bunların, MHK Başkanı Serdar Tatlı tarafından açıklanması lazım."

Tamam faul var ama golde var hem faul hem gol o zaman

Bidahaki maclarinda faule baslasinlar

Galatasaray ın yediği ilk gol de Berkan a net faul var. Herkes o şiddetle adam düşer mi diyor, düşmedi ama net 1 sn kaybetti. 2 adımı boşa gitti ve rakibinin top u almasına neden oldu o çekme.

souzanın gösterilmeyen kırmızı kartınada birşey demiş mi?

fb maçında elle müdaheleye verilmeyen penatıyada laf etmiş mi

hepsi bir olmuşlar sadece bize saldırıyor

Attığımız gol temiz geçsin bu işleri ayakta duracaksın gelen geçen dokunmayla yere atladıkça avrupalı gelip aynı pozisyonlarda çakıyor sonra 2 saat tvde ağlıyorsunuz

Berkan'in pozisyonuna faul vermeyen hakem Diagne'nin pozisyonuna faul verse hata yapmış olurdu. Ya iki pozisyondada faul var yada ikisindede faul yok, bence hakem çok doğru kararlar verdi.

FAzGN7IXIAQe1Nh

Metin Tekin: "Bana göre Galatasaray'ın attığı son golde 2 faul var.!" (Ntv)

Metin Tekin: " Galatasaray'ın yediği ilk golde de faul var. VAR müdahale etmedi, ona şaşırıyorum. İkisine de faul değil diyorlarsa faul gözden geçirilmeli. Bütün bunların, MHK Başkanı Serdar Tatlı tarafından açıklanması lazım."
Sampiyonluk kutlamalarinizdan firsat bulursa olabilir

Demek ki sadece Rizespor'a koymamışız diye yorumladım

Yedigimiz ilk golde faulu verseydi ve saboya kirmiziyi verseydi mac hic buralara gelmeyecekti, öncu bunu konusuz sikeci pislikler

Geri
Üst Alt