Metroda Artistlik Yapan 2 Genç

darbeli vuran yok orda olmak lazımdı kan göremedim olmamış bu kavga

:happy::happy:

evet bende kan olmadigi icin biraz kirginim o döven arkadaslara,hatta yumruk yerine keske kaziga oturtsalarmis o tinerci apacileri..insallah bir dahaki sefer daha randimanli döverler..tabii kamera cekimide bes para etmez,bunuda belirtmeden gecmiyim.:)

:happy::happy:

evet bende kan olmadigi icin biraz kirginim o döven arkadaslara,hatta yumruk yerine keske kaziga oturtsalarmis o tinerci apacileri..insallah bir dahaki sefer daha randimanli döverler..tabii kamera cekimide bes para etmez,bunuda belirtmeden gecmiyim.:)

:DDçekimi yapan da okkalı bir tokatı hak etmiş yan bakmaktan boynum tutuldu

Ama amanat onda olsaymış çok kişi yaralanırmış :D:D züürt tesellisi

Bu ikisiyle bir odada, silahsiz,bicaksiz olarak basbasa kalmayi istiyorsaniz bendensiniz. Ha odanin anahtarini da tuvalete atip sifonu cekmeyi unutmayalim. Dislerinden kolye ve bileklik yapilir yemin ederim.

Simdiden geri adim attin kardesim, sesini bile cikaramazdin tezimi böylece ispatlamis oldun. Tebrik ederim

Soyadın benim soyadımı alırdı kardeşim ;) Ama sana saygısızlık yapmak istemediğim için yazmak istememiştim. Ayrıca bir renktaşıma karşıt görüşte olsa birşey ispatlamak zorunda değilim. Burası bilim yuvası değil.

Soyadın benim soyadımı alırdı kardeşim ;) Ama sana saygısızlık yapmak istemediğim için yazmak istememiştim. Ayrıca bir renktaşıma karşıt görüşte olsa birşey ispatlamak zorunda değilim. Burası bilim yuvası değil.

Prof. Dr. Murat URHANin moderator oldugu bir forumda bunu demek cok enteresan

Ordan bi monitöre yapistir bakalim ne kadar ses cikiyormus ona göre karar verelim kardes

Geri
Üst Alt