GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasakli kaynaksa adminler düzeltsin lütfen.

Kendi yorumcuları bile savunamıyor artık şu görüntüler medyaya düşse de bizler de görsek.

Süper kupa için tff ye başvurmuşlar alternatif tarih düşünülüyormuş. Bizim yönetimi anladık hadi de taraftar da suskun bu konuya. Erteleyecekler o maçı

Sahaya ilk giren maskeli taraftar Hasan Çetinkaya: “Almanya'da yaşıyorum. Maç için Trabzon'a geldim... Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri sonrası sahanın içine girdim... Futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım... Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim... Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum." (DHA)

Resim
Bu eleman maskeyi ters mi takmış yoksa burada kameraya mı bakıyor bir türlü anlayamadım.

Millet, sevk falan beklemeyin. Sevk yapilsa da secim ertesine kadar bir aksiyon alinmaz. Mac da olmadigi icin cok sanslilar. Dusuncem su; eger sevkler (veya karar) icin secim sonrasi beklenirse daha agir kararlar cikabilir. Icardi'ye yaptiklari gibi toplanip 1 Nisan Pazartesi aciklarlar diye dusunuyorum. Umarim bu arada Super Kupa tarihini degistirip gundemi saptirmazlar.

Gercekten her gecen gun daha da tiksiniyorum su futbol ikliminden. Renklere askim olmasa 2dk takip edilecek lig degil. Umarim isimize bakip sezonu iki kupayla kapatip seneye CL'de daha basarili oluruz. Yonetim de tekrar secilirse duzgun bir transfer planlamasi yapip, Okan hocanin istedikleri oyunculari almasi gerekiyor. Su pisliklerden kendimizi siyirabilirsek yakin zamanda tekrar buyuk basarilar gorecegiz.

Daha sevk bile edememişler. tff artık fenere hizmette sınır tanımıyor.

En en fazla beklediğim :

Ostervolde 8 maç
Osayi 6 maç
Batshuayi 3 maç

Eğribayat ve mhy 1 maç (tahrikten)

6 aylar 8 aylar filan çok iyimsersiniz.

Ts 6 maç seyircisiz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya benim anlamadığım hala 5-10 maç diyorlar kafayı yemelik. İcardi taraftara şeyini göstermiş olsa minimum 4 maç ceza alacaktı dimi.
sahada adamı öldürmeye teşebbüs eden bir varlık ne 5-10 u kardeşim bu ülkede bir daha futbol oynayamayacak cezalar almalılar. 6 ay 1 sene arası ceza almalılar ve defolmalılar

Gundemin sogumasini bekledikleri asikar

Bence de gundem sicakken aciklamalari dogru degil

Şu 15 günlük arada biraz sogusun futbol iklimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt