GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi adamlar otobüse kurşun mağduriyetinden sonra ikinci fırsatı buldular siz ne diyorsunuz ya :asd:

"Fenerbahçemiz canını zor kurtardı"
"Türkiye'de futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyundur"
"Ortamı malum takım gerdi"

Hazır olun bu başlıklara.

bjkli yağ tulumu sosyal medya fenomeni şu an fbli topçuların yaptığı bu reaksiyonları güzelliyor. nefs-i müdafa imiş. normal imiş.

Ceza felan vermezler. Maç içi hareketlerinden belli oluyor bunlar vur kır parçala talimatı almışlar.

Deniz Ateş Bitnel: "Bir futbolcu kendini korumak için dahil olsa birine vurduğunda görüntüler üzerinden ceza alır. 3-4 futbolcu ceza almalı."

Batshuayi 5 mac
Osayi 10 mac
Oosterwolde 7 mac

Bunlar ceza almazsa o zaman işte kaçan ipin ucunu kimse bulamaz. Bu olaydan ceza çıkmazsa bizim maç 1000 kisilik çevik kuvvetle oynanır Ozellikle osterwolde denilen itoglu itin hareketleri inanilmaz cezalık

Ceza falan vermezler. Trabzonspor'da çok büyük cezalar verilmeli, tamam hamsi severiz ama sahaya inip futbolculara saldırmak nedir, azıcık kafayı kullanın artık be birader

Batshuayo kopegine ceza versinler o bile yeter.Serefsiz kacinciya gotunu kurtariyo sikecilerin.Ortaligi da karistirmiyo ben niye yedegim de Dzeko oynuyo diye.Bana gore hicbiri ceza almamali..Ben de futbolcu olsam sahaya inip bana saldirmaya calisan adamlara dalarim.Benim canim yanacagina onun cani yansin.Bu olaylari atesleyenler de fb’li yalamalar.Ali Koc-Selahattin-Mert Hakan Yandas vb gibiler.

Durup dururken adama gidip saldiran Osterwolde almali en buyuk cezayi o ayri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ceza bekleyenler çok bekler, hicbirsey almayacaklar.

Minimum 20 maç ceza almalılar. NBA'deki o meşhur kavgada Ron Artest yumruk attığında olaya karışanlar minimum 25'er maç ceza almışlardı.

Tahrik var derler cart derler curt derler topçulara 1er maç ceza verirler. Tsnin de gönlünü eylemek için 2 maç saha kapatırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt