GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bunun ikinci ve 3. Raundlarını merak ediyorum 2. Kupa 3. İse Beşiktaş deplasmanı.
Finale hiç girmiyorum bile.
Ali koç sezon başından bedi çok uğraştı işleri bu raddeye getirmek için çok güzel mağdur edebiyatı yapar artık

Osayi'nin falan yaptığı büyük marifetmiş gibi bunu övünerek paylaşan fenerli tanıdıklarım var. Hepsini blokladım sosyal medyadan.

Umarım kendileri de böyle olmadık şekilde kafasına tekme falan yerler çok güzel hareketler çünkü.

sosyal medyada fenerliler oyuncularımıza ceza gelirse ligten çekiliriz diyorlar :asd:
Yıllardır her konuda çekiliyoruz diyorlar, daha çekileni görmedik. Çekilsinler bakalım kolaydı sanki.

Atıp tutmak kolay tabi. Keşke çekilseler de biz de şu pislik camiadan kurtulsak. Türk futbolundan ziyade tüm ülke seviye atlar direkt.

şu işin milli araya denk gelmesi çok kötü oldu. şimdi sıcağı sıcağına böyle konuşuluyor ama balık hafızalı toplumumuz için olayın üzerinden 1 hafta geçmesi yeterli.

trabzonspor bu ceza işinin peşini bırakmamalı.

tahminimce, üzerinden zaman geçmesi beklenilip, olay soğutulup, her iki kulübe de minimal cezalar verilmesi teklif ve telkin edilecektir. bu yarayı kaşımayın, her iki kulüp de büyük zarar görür denecektir.

yoksa ts'un bir 10 maç falan seyircisiz oynama cezası alması gerekmekte, fbli topçuların ise min 5 max 10 maç aralığında sportif cezalar alması gerekmektedir. + oosterwolde'nin ise ek olarak bildiğin yargılanması gerekmektedir.

neler olacak hep beraber göreceğiz.

Son derbide iki takımında şampiyonluk iddiaları olursa o maç yarıda kalır gibi
O maça gitmeyi düşünüyorum ama dünden sonra fikir değiştirdim. Bu adamlar her şeyi yapıp ceza akmadan yirtarlarsa bizim maçta kimbilir neler neler yapacaklardır.

O maçın 90 dakika oynanmasi imkansız. Boşuna o kadar masrafa girmeye gerek yok.

tahrik var net. zaten taraftar maç biter bitmez girmiyor sahaya irfancan gibi hareket çektikten sonra tribünler tahrik olup maç bitiminden 20-30sn sonra iniyorlar

olaydan bağımsız diyorum bu ts taraftarı niye maçı ölüm kalım maçı olarak gördü o da enteresan. fenere çelme takma fikri çok güzel ama senin bir iddian yok rahat bırak takımı çakıp geçsin. iddiasız bir sezonda fenerle düşmanlığı pekiştirmeleri bana göre iyi oldu ama kendileri için gereksiz gerginlik. bu gerginlikte fenerli itlere yarıyor.

Seref Tribununden fenerbahceli yonetici
Trabzonlu taraftara bardak atti

O da mi mesru mudafa ? ))

Geciniz

Feneri dinlerseniz tum dunya suclu sampiyon olamadiklari icin ))

Olay çok büyüdü
Ceza verilmeden geçilme ihtimali yok
Fazlasıyla verilmeli

Hiçbir şey olmayacak en son Ts'nin kaypak başkanı ile Ali Koç yemek yer olay tatlıya bağlanır.

Vuran vurduğu ile kalır. Sezon sonuna kadar da can güvenliğimiz yoktu edebiyatı dinleriz.

sosyal medya kullanmiyorum yillardir gereksiz buldugumdan + fb li öküzlerin paylastigi seyleri görmeyeyim diye..

WathsApp durumuna dün osurayinin ve osurukwoldenin yumruk ve tekme attiklari videoyu koyan + kudurun ve hamsi avi yazan oelarinin telefonlarini direk sildim ve an itibariyle hayatimdan cikardim. sokarim öyle ise yeter artik

Abi ne lobisi hakem gozunun onundeki faulu calmadi

saha dısında bu herifler bizim kadar zayif degiller

a isimli yayin organlari fb li topculari odaga koymus misal

siyasi güruhda da hayli ts li var

bu hadisesinin üstünün kapatilabilecegini sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt