GSC Anket Mevcut Kadro Avrupa Ligi İçin Yeterli mi?

Mevcut Kadro Avrupada Üst Turu Görür mü?

• Kullanılan toplam oy
    84
İlk etap için yeterli gibi duruyor ama turu geçersek ekleme gerekir

Okan buruk avrupa için yeterli mi diye sorulması lazımdı?

Zira elindeki kadroyla kopenhag prag young Boys gibi takımlara üstünlük kuramiyor kendisi.

Takım değeri olarak avrupa ligine katılan takımlar arasında 7. sıradayız, 36 takım içinde en iyi kurayı biz çektik. Bu şartlarda halen ilk 8'e girer miyiz diye soruyor olmamızın sorumlusu doğrudan yönetim ve teknik direktör. Young Boys hocasını bu takımın başına getir ilk 5'e girer.

Paok maçı bir ışık tutar geleceğe. O maçı beklememiz gerek.

Elenmeyiz ama sürünürüz. Geçen seneden beri aynı mevzu. Kışın Prag maçlarına sol beksiz çıktık, şimdi de sol açıksız kaldık. Ben bu kadar kötü, bu kadar basiretsiz, bu kadar yanlış ve yetersiz bir transfer politikası hiç görmedim.

Tam bir futbol bilgisini test etme konusu olmuş. Bu konu sayesinde forumundaki üyeler elekten geçerek uygun muamele görmeliler!!

Bu kadro ile max 9-10 puan toplariz ve bu yeterli olur mu bilmiyorum.
Avrupa'daki maçlar için tahminlerim:

1725534274005.png

Hayır.

Derhal Avrupa'yı salın.

Lig öncelik olsun.
Ligi kazanan ŞL ye direkt gidiyor ve inşallah 5. yıldızı alıyoruz.

Avrupa için iyi diyordum ama sakatlıklar üstüne kalecimiz, yavaş yavaş salmak lazım avrupayı, yüzde 2-3 ihtimali kovalamaktansa ligi kovalamak daha iyidir.

Her zaman aynı muhabbet
Ne zaman hazır olucaz ya biz

Mümkün değil listeye Sallai + 2 kişi yazacağız yine rotasyonda 18 yaş altı çoluk çocuk kaynayacak yedek kulübesi olmadan na-mümkün diyorum.
o kadar değil hocam yav, yani 4 favorisinden biriyiz benim gözümde

minimum yarı final potansieli çok rahat var eldeki kadronunve poizsyonun.

avrupayı bu pozisyonda "salma modu" - malmöde bir kaza maç gündem olarak daha çok etkiler bana göre.

Geri
Üst Alt