Haber Mevcut Yabancı Kuralı Gelecek Sezonda da Devam Edecek

[Haluk_Yurekli]
12+4’e de çıkma ihtimali konuşuluyor. Şimdilik 12+2 devam edecek. Bu değişiklik olmasaydı 10+4 olacaktı bir sonraki sezon.

Ṣaṣirmadik. Bizde planlar senelik yapiliyor

Haluk Yürekli: "Türkiye’de yabancı sınırının olmaması gerektiğini düşünüyorum. Futbolun pasaportu olmaz."

Şaşırmadık. Fb'de yabancı sayısı fazla, piyasada iyi yerli yok. Bjk'de aynı şekilde. Bence bizim için de iyi oldu çünkü sezon sonu bizde de Barış'ın satılma ihtimali çok yüksekti. Lemina'yı tutma ihtimalimiz olmayacaktı şimdi kendisini rotasyon oyuncusu olarak tutabiliriz.

bu bizim işimize yaramaz. 10+2 bizim lehimizeydi.

Kimin isine yariyor kafa yapisi yuzunden her sene degisiyor iste. Bu kafa yapisindan herkesin cikmasi lazim.

Tamamen serbest olana kadar mucadeleye devam.

Ayrica normalde 10+4 oluyordu.
tamamen serbest bırakılmasına ben de okeyim. 2 sene sonra fb iyi yerlileri alınca 8+4 yaparlar

10 yıl boyunca sabitlesinler sorun yok zaten. ama 10+2 bizim seneye de şampiyon olmamız demek

tamamen serbest bırakılmasına ben de okeyim. 2 sene sonra fb iyi yerlileri alınca 8+4 yaparlar

10 yıl boyunca sabitlesinler sorun yok zaten. ama 10+2 bizim seneye de şampiyon olmamız demek
10+2 diye birsey yok olm, 10+4 olacakti seneye. Su yerli konusu da abartiliyor hangi iyi yerli var piyasada? Arda Guler , Kenan Yildiz falan gelmeyecegine gore bir tek 33 yasindaki Hakan var onun disinda kim gelip fark yaratabilir ki? En iyi oyuncular bizim takimda hala.

Geri
Üst Alt