Haber Mevcut Yabancı Kuralı Gelecek Sezonda da Devam Edecek

Çocuk oyuncağı mı bu ya.

Bir karar veriliyor sonra birden bu karar değişiyor.

Kesinlikle fb elinde ki çöpleri yüzünden alınmış karar. Dikkat edin ne zaman fb sıkışsa böyle kararlar değişikliğe gidiyor Allah belanızı verir tez zamanda inşallah.

10+4 kulüpleri zorlayıcı olsa da daha olumlu idi bence. Zorlamazsan, büyük küçük fark etmeksizin, günü kurtarmayı önceleyen -buna çoğu defa mecbur bırakılan- bütün kulüp yöneticileri ve TD ler veteran-preveteran oyunculara yönelmeye devem edecektir. Sadece ''Şu yaşın üzerinde en fazla şu adet yabancı oyuncu bulundurulabilir'' gibi bir kıstas daha çok aklıma yatıyor aslında ama onun da benim düşünemediğim mahzurları olabilir tabii...

Kimi aldın 10+4 için uygun olan ?
Sezon sonu
Davinson
Singo
Jakobs
Torreira
Sara
Lemina
Sallai
Sane
Osimhen

+4
Nhaga

Icardi gidecek diye düşünürsek herkes kalsa bile 9+1’iz şu an Boey, Asprilla, Lang kiralık.. Yaser +4’e uyuyor. Hali hazırda kimseden çıkmak için yırtınmayacaksın.

Kaldı ki Torreira, Lemina, Sane gibi ciddi gitme adayları var. Senin elin rahat.

Rakibin ise;
Ederson
Jayden
Skriniar
Semedo
Brown
Fred
Talisca
Guendouzi
Kante
Asensio
Nene
Musaba

+4
Sidiki

Rakibin 12+1’de sezon sonu göndereceği net isimler de yok, çoğu yeni geldi deli kontratları var. Liva, Becao, Mimovic, D. Carlos, Amrabat da dönecek yani sezon sonu 7 yabancıyla yolları ayırmak zorundaydılar.

hadi 21 yaş altı adam aldın, seneye yaşı yükseldi diye oynatamamak saçmalık.

Ben sıkıntı görmüyorum açıkçası Uğurcan var banko zaten onun dışında Yunus var Eren var Baris var. Bir bakmışsınız Hakan var olur. Bu işler belli olmaz

3 kaliteli yerli genç al

Çek fişi

10+4 olması ligde bizim işimize gelir

Ama 10+4 ile CLde başarı imkansız. Rotasyona oyuncu alamayız

*******sallai***********sanchez***********transfer*********jakobs*******
*******singo*************************************************************

***************torreira********************sara*************************
****************lemina*******************naga************************

********sane*****************transfer*******************transfer*******

******************************osimhen**********************************
*******************************transfer********************************

kimsenin gitmediği senaryoda yedek santrafor-sol açık-sol stoper 23 yaş altı

10 numara A++ bir oyuncu olmak zorunda.

4 tane genç yabancıyla oynamak iyi bir kural olabilir şikayetim yok

Salaklık şu

Ben almışım atıyorum 18-19 yaşında 4 tane topçu, bunları adam ediyorum yetiştiriyorum 3-4 sene sonra o zaman yabancı oyuncudan sayma bunları daha fazla

Geri
Üst Alt