Mevlüt Erdinç Fenerbahçe'de İddiası

Bu yabanci siniri var ya :ka10:

Mevlüt piyasada alabilecegimiz en iyi türk pasaportlu forvet. Kendini kanitlamis bi kere 226 1.lig maci 70 gol 27 assist, 27 milli mac 6 gol.

5+0+3 Bu durumda kaptirmamak lazim! Yabancini siniri olmayaydi Mevlüt ün M si okunmaz idi...

Yabancı forvet transferi yanında bu adamı da almalıyız. Umut ile Burak gibi adamların oynamasını artık istemiyorum. Alt yapıdan 1 forvete bile razıyım artık yeni sezonda.

Uyuma Yönetim! Burakla sözleşme imzalayacağına, uğraşacağına bu adamı al. Yeteneksiz adamlarla sözleşme yenilemeyin artık.

Umut bulut iphone 4

Mevlüt iphone 4s

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Buraktan da Umut dan da daha faydali olacagi kesin bir adam. Bence kacirmamamiz lazim. Yeni sezon icin 4 forvet gerek bence.

1.Yabanci üst düzey

2.Yerli üst düzey (Mevlüt)

3.Yerli eh iste (Burak)

4.Yerli bebe (Berk)

Mevlüt belki Burak kadar gol atmaz ama takima her acidan katkisi daha yüksek olur diye düsünüyorum. Burada dogabilecek sorunlar su sekilde:

1.Burak yedek oynamayi kendine sindiremiyor, bunu kabullebilecek mi bir türlü?

2.Yabanci alacagimiz forvet üst düzey olacak mi, kimi almayi düsünüyorlar?

3.Mevlütü almak akillarinin ucundan geciyor mu?

4.Berke yeni sezonda sans verilecek mi kadroda?

Bu adami alip bir şekilde sağ forvet yapmak gerek bu yabanci sacmaliginda. İki yabanci kanat çok zor ve kaliteli yerli kanat zaten çok nadir.

Clown_Smiley.gif

çok iyi değil ama alternatif yok malesef eren derdiyok da düşünülebilir

Burak bir kendine gelse 10 tane Mevlut eder ama hayalete bağladı beyefendi.

Ama Umut' un yerine iyi olurdu gerçekten.

Fenerli diye biliyorum

Birde geçen sene 2 takımda oynadı

Devre arası fenr hamle yapamamıştı

Gelmesi sürpriz olmaz

Tuh keske Burak'i alsalardi, neyse Mevlut'ubde Umut ve Burak'tan farki yok.

Ben Berk Ismail'den cok umutluyum.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sene başında yazdım yine yazıyorum ister laf edin ister etmeyin birader Burakla Umutu topla bir Sow kalitesinde değiller.

En iyi 2 yerli forvetten biri Burak'la beraber. Fener alırsa müthiş hamle olur her ne kadar süper forvet olmasada özellikle ceza sahasında çok etkili yaşıda 27 en az 3-4 sene iş yapar.

Umut dan iyi cenk den kotu :( bize elazigdaki deniz kaldi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sanki transfer gerçekleşmiş gibi konuşuyorsunuz daha durun bakalım belki bizde talip olacaz.

Eldeki forvetlerden daha kaliteli olduğu kesin. Yabancı kontejanı çercevesinde alınabilecek kaliteli yerli.

İnşallah. %100 yerli bir çöp.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Geri
Üst Alt