Mevlüt Erdinç Fenerbahçe'de İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb için iyi transfer. Kadroyu iyice derinleştiriyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

hayır demem ama çuvalla para isterler tr den türk topçu alınmaz

Almasını bilmek lazım hocam , Kayserispor ve Antalyaspor'un düşmesinin ardından , üçüncü takımın belli olmasına da çok az kaldı ;

12 Konyaspor 38 Puan

13 Rizespor 38 Puan

14 Erciyesspor 36 Puan

15 Gaziantepspor 36 Puan

16 Elazığspor 34 Puan

33.Hafta

Konyaspor - Kayserispor

Kasımpaşa - Rizespor

Erciyesspor
- Bursaspor

Gaziantepspor - Eskişehirspor

Elazığspor - Beşiktaş

34.Hafta

Eskişehirspor - Konyaspor

Rizespor - Elazığspor

Galatasaray - Erciyesspor

Bursaspor - Gaziantepspor

Elazığspor ve Erciyesspor arasında gidip geliyor bence ibre Gaziantepspor bu hafta kazanır büyük ihtimalle , Erciyesspor'da Bursaspor'u yenerse Elazığ yüksek ihtimalle küme düşer. Sonra rahat rahat Deniz Yılmaz transferini gerçekleştirebiliriz yada ek olarak kimi istiyorsak.

Umut'un yerine herkes isterdi tabi ki ancak öyle ahım şahım bir oyuncu değil , hatta kötü bir oyuncu fakat Umut'a göre daha iyi bir oyuncu ne açıdan mesela diyeceksiniz top kontrolü açısından , biraz daha teknik oluşu açısından , birde kafa toplarında sanki bir adım daha önde gibi.

Eğer ki Mevlüt , Fenerbahçe ile anlaştı ise , Deniz Yılmaz bence kaçırılmamalıdır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4n6dMwM2MrY[/media]​

Bu adamın ne yapacağı hiç belli değil.1.dönem genç topçu diye epey takip ettim Elazığ maçlarında.Futbolçu vasfı bile göremedim.O derece berbat oynuyordu.2.dönem ise sanki bambaşka bir topçu olarak oynamaya başladı.

işin daha acı tarafı mevlüt'ü geçtim bu kadar rezil bir sezonun ardından bizim saldırmamız lazımken nerde kaliteli toplu var onlara fener mevlütü aldı bjk olcanı almaya çalışıyor ts den herkes biryerlere saldırmışken bizim beceriksizler toplanıyor candan erçetinden 1 2 parça dinleyip dağılıyorlar herhalde

Bu adamın ne yapacağı hiç belli değil.1.dönem genç topçu diye epey takip ettim Elazığ maçlarında.Futbolçu vasfı bile göremedim.O derece berbat oynuyordu.2.dönem ise sanki bambaşka bir topçu olarak oynamaya başladı.

Bu sezon gerçekten çok iyi , bilmiyorum çok uzun vadeli izlemedim ama , bu sezon gerçekten iyi.

Umut ve Burak'ın toplamından bile daha iyi Mevlüt. En azından topa dokunmayı biliyor.. Genel anlamda ise çok da yeterli değil tabi.

Best Regards,

5+0+3 bozmak istiyorsan bizde teklif yapmalıyız. Umut çok kötü yerine iyi giderdi aslında.

2.Lig Kırmızı Grup için iyi transfer olabilir.Orada yabancı futbolcu oynatılmıyor sanırım.

Bizim kesin yapmamiz gereken stratejik bi transferdi, adamlarin olmasa da olur duzeyinde.Buna ragmen adamlar sene bitmeden bastirip aliyor ,biz hala avel avel etrafa bakip seneye kim teknik direktor olacak onu bile bilmiyoruz.Ayaginda 2 saniye top tutamayan adamlara paraya bogup sorariz seneye de bu takim niye ilerde cogalamiyor,organize olamiyor diye..Insallah yalan haberdir.

10 dakikalık topçu, milli takımda 90 dakikayı çıkardığı görülmemiş.. burağın bile yedeği.. bu mu iyi topçu

Türkiye`de oynamadığı için iyi piyasa yaptı yoksa vasat bir oyuncu yani.

demek oluyorki sikeciler artik kume dusmeyi birak 1puan bile kaybetmezler

yarin sampiyonlar ligi icin bilet alirsa kimse sasirmasin

bide utanmadan soysuzlar ve pislikler diye bagirirlar bize

ooooh ohh lig fenevin olmusta haberimiz yok, bizde fenev mutlu olsun diye arac olyuoruz

her AMK gaztesi gun tff ve fenev bize laf atsin

her AMK gaztesi mac hakem pisliginin cilesini cek

gelecek sezonda tff bizi dilim dilim doguracak

yeni saha kapatma cezasi aldik + bizi 2yapmazlar

surum surumdurecekler bizi, fenev pisliginin 3temmuz cezasini 3senedir biz cekiyoruzda kimse konusmuyor

Bi tuhafız yani abi bu adam sırf bizde değil diye Umut ve Burak'tan iyi oluyor... Umut ve Burak'ın bu adamdan fazlası var eksiği yok gelseydi 2 hafta sonra sallanmaya başlayacaktı Halil Altıntop olur Türkiye'de en fazla..

Haber , Doğan Haber Ajansı'na ait yani çok inandırıcı değil , yaz dönemlerine doğru böyle büyük iddialı ancak sonradan fos çıkan haberlerle gündem olmaya çalışmalarını hepimiz biliyoruz.

Ayrıca haberde 3.5 Mn € olarak bahsediliyor bonservisinden bu adam zaten geçen sezon başı 4.5 Mn €'ya alındı ve takımına iyi bir katkı sağladı şuanda da takımının as forveti şeklinde oynuyor ; 1850 dakika almış şuana kadar yani 20.5 maç yapar 21 diyelim ona biz ; 21 maçta 9 gol 3 asist katkısı vermiş.

İlk başlarda Brandao'nun yedeği konumunda kalan ve sonradan Brandao'nun ceza alması nedeniyle takımın as forveti olan bir oyuncu için hiç fena değil.

Daha sezon başında 4.5 Mn €'ya alınıp bu şekilde performans veren bir adam neden 3.5 Mn €'ya satılır bunun bir açıklaması olamaz herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt