Mevlüt Erdinç Fenerbahçe'de İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık oldu.

Yabancı sınırını artık sittin sene değiştirmez bunlar.

Adamlar sezon bitmeden Türkleri toplamaya başladılar, bakalım bizimkiler Mancini'yi ne zaman kovacak da yeni gelen hocanın transferlerini yapacak...

Yazık oldu.

Yabancı sınırını artık sittin sene değiştirmez bunlar.

İnşallah doğru değildir , Fenerbahçe'nin sitesinden yalanlama geldiğini görürüz ne diyelim Alpay Abi.

Bizim çok daha fazla ihtiyacımız varken bizimkiler ne yapıyor gerçekten anlamıyorum sanırım toplantılarda vs. Candan Erçetin'den iki parça dinleyip dağılıyorlar bir renktaşımın da dediği gibi.

Beğenmesekte 3 tane yerli forvetimiz var ama onların hiç yok.Muhtemelen bizim planlamada da yerli forvet yoktur.

abartmasını cok sevıyosunuz gecen sene umut alınmadı dıye ortalık yıkıldı bu sene gondereceksınız adamı mevlut esıttır umut bence farkı yok burak gıbı durmadan gol atan oyuncu beğenılmez fransada kapı kapı gezen adam cok sevılır sonuc adı ustunde transfer....mevlutten umut burak bence fark etmez cunku turk mıllı takımında oynadıkları ıcın onemsız ama eren derdıyok bunlardan ıyı ıyı bır takımda ıs yapar

Bize komple golcü lazım Mevlüt falan işimizi görmez fizik gücü dışında bi numarası yok bu adamın

abartmasını cok sevıyosunuz gecen sene umut alınmadı dıye ortalık yıkıldı bu sene gondereceksınız adamı mevlut esıttır umut bence farkı yok burak gıbı durmadan gol atan oyuncu beğenılmez fransada kapı kapı gezen adam cok sevılır sonuc adı ustunde transfer....mevlutten umut burak bence fark etmez cunku turk mıllı takımında oynadıkları ıcın onemsız ama eren derdıyok bunlardan ıyı ıyı bır takımda ıs yapar

Umut'un bu seneki rezil oyunun en büyük sebebi, kaleye uzak oynamamız ve ileride çabuk çoğalamamamız. Tabii istikrarlı oynaması da burada önemli. Umut biraz Webo tarzı, ceza sahasında doğru yerlerde bitiriciliği ile öne çıkan bir futbolcu. Ama adamdan ön kanat falan yaratmaya çalışırsan zaten, hiç konuşmayalım biz..

anlaşılan bunlar webo'yu gönderecek.. ne yalan söyliyeyim bize gelmesini çok isterdim kulübe için mükemmel bir transfer adam fransa liginde yıllardır 10 gol altına düşmüyor ve halihazırda en iyi 3 türk forvetten biri umut yerine mevlütü her türlü tercih ederim.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

En az Burak kadar kotu Suha, sadece her hafta izlemedigin icin daha iyi gozukuyor gozune :D

Aynen Burak mevlütten kat kat iyi elimizdekinin değerini bilmiyoz işte, Türkiyeye gelince farkına varırlar nasıl bı kazma olduğunun, umuttan iyi ama ona bişey diyemem :D

Yerli yedek forvet ihtiyaçları vardı. Bu açıdan onlar için çok doğru bir transfer.. Bizde akıllı hamleler yaparız inşallah

Umut Bulut'un 3-4 yaş daha genci. Ama piyasada Cenk Tosun ile birlikte alınabilecek yerli forvetlerden biriydi. Birini bjk'a kaptırdık. Birini de fb'ye. Bize kim kaldı? Samed Yeşil ve her ne kadar bu sezon kötü bir sezon geçirse de Eren Derdiyok alınabilir.

Umut Bulut'un 3-4 yaş daha genci. Ama piyasada Cenk Tosun ile birlikte alınabilecek yerli forvetlerden biriydi. Birini bjk'a kaptırdık. Birini de fb'ye. Bize kim kaldı? Samed Yeşil ve her ne kadar bu sezon kötü bir sezon geçirse de Eren Derdiyok alınabilir.

katılıyorum bu durumda eren derdiyoku mutlaka almalıyız umutu ise kesinlikle göndermemiz lazım adam bitmiş okeye dönüyor.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Benim gozumde cok yok ha ayaginda top tuta bilen pas ata bilen her bir oyuncu umutdan daha iyidir.mevlutu cok izlemedim yorum yapamiyacam

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

PTT 1. lig için gayet iyi transfer.

Burak ve Umut'u tutarız büyük ihtimal. Ama Mevlüt'ü kaçırmamak lazımdı.

Umutun yerine bal gibi olurdu bu adam.

I am the one who knocks!

Beşiktaş'ta Olcani alır bizde vay efendim yabancı sınırlaması var diye ağlarız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt