Mevlüt Erdinç Fenerbahçe'de İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi forvet değil ama Türkiye ligi için yeterli.Eren Derdiyok'a daha olumlu bakıyorum düşünülmeli.

Bizim yapmamız gereken bir transferdi, fener yaptı. Rotasyon için doğru bir hamle.

alınacak tek yerli forvetti artık Burak ve Umut'tan iyisi yok alırsak boşa masraf olur keşke Enes Ünal gelse ama Bursa hayatta bırakmaz

müthiş bir haber İnşallah gerçekleşir transfer Allah korusun bizde alabilirdik

Kahrolsun şu yabancı sınırlaması, adamın Türk pasaportu var diye Ronaldo gibi ilgi görüyor.

Bunlar Sow'u satabilirler , Mevlüt O'nun yerine gelebilir ...

bu adamlar trasnfer yapmaya şimdiden başlıyorsa düşmeme garantisi verilmiştir hatırlarsanız ilk şike olaylarında maa dan uefadan düşürülmeyecegi bildirildiginde transferler yapmişlardi seneye bu şikecileri görmeye devam edicez bu transfer gerçekse

Yav iyi iyi diyorsunuz biz alsak alayı çöp yazacaktı geçiniz ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yerli bi forvet. Guzel transfer ancak önemli olan takıma vereceği katkı. Sow, Webo, Emenike gibi katkı verecekse ne ala.

Burak ve umuta kazma diyenler Mevlüte iyi transfer demiş.Bilmesek mevlütün müthiş bir golcu oldugunu sanacaz.Kazmanın en başta geleninden.

Mevlüt Erdinç ‏@meverding9 2 dk.

Ne Turkiye, ne yurtdisindan herhangi bir gazeteciye Turkiye'deki kulupler hakkinda herhangi bir beyanatim olmamistir.
1f614.png

Daha henüz resmileşen birşey yokken gidip biz anlaşalım.

Bir haberde özelikle DHA imzası varsa,bilin ki o haber yalandır.

Fener denen şikeci takım ile ilgili ise külliyen yalandır.

Çok iyi forvet değil ama Türkiye ligi için yeterli.Eren Derdiyok'a daha olumlu bakıyorum düşünülmeli.

Bu tür yorumları hiç anlamıyorum, kasaplarla dolmuş Lig'imizde gol atmak kolay sanıyor herkes. Türkiye'de düzenli 20 gol atan bir golcü Fransa'da 40 tane atar.

Mevlüt gelsin burada 10 gol atarsa öpsün başına koysun. TRde forvet olmak kolay değil beyler. Oynatmamaya yönelik futbol düzeninde gölcü yada kreatif oyuncu olmak zor.

Sanmasınlar ki bu yorum Mevlüt'e karşılık bence gayet iyi bir oyuncu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt