Mevlüt Erdinç mi ? Eren Derdiyok mu ?

Eren Derdiyok'da olan teknik hic bir Türk forvet de yok. Daha 25-26 yasinda, cok iyi transfer olur.

Mevlüt'ün top kontrolü ve tekniginin Burak ve Umut'dan öyle pek bir farki oldugunu sanmiyorum.

Teknik ve top kontrolü olan bir forvete hasret kaldim ben, bu yüzden Eren diyorum.

Ne Mevlüt Ne Eren

Bizim o bölgede yerli isime ihtiyacımız yok

tam tersi iyi bir yabancıya ihtiyacımız var

o yüzden iyi bir isim alıp oynatmalıyız

Belki cogu kisi burun kivirir buna ama forvet hatti icin Gomis+Eren transferi bize cok sey katar diye düsünüyorum önümüzdeki sezon.

I am the one who knocks!

Ikisinin de Umut Bulut'dan daha iyi oldugu kesin.

En azindan top kontrol edip, 3 metre önündeki adama pas atabiliyorlar.

Özellikle Eren cok teknik bir forvet.

Umut'tan iyiler kabul de bizim ihtiyacımızı giderebilirler mi? Gerçekten daha ileri gitmeyi düşünüyorsak; sanmıyorum. Ayrıca Eren için söylenenler doğruysa Türkiye'de çok barındırmazlar maalesef.

Ben bu ikisine göre Deniz'in takıma katılmasını daha çok isterim.

İnanılmaz bir belirsizlik var ;

Muhammet'i sakatlık sorunlarından dolayı elesek dahi ;

Mevlüt , Eren , Deniz arasında çok kararsız kalır taraftarımız.

Çünkü bu üç oyuncuda Umut'a göre çok daha iyi top tutuyor ve çok daha teknik.

ikisi de leş ne Burak tan ne de Umut tan iyi değiller para israfı olur. Alırsın adam gibi yabancı santrafor yeter... Milletteki Umut Burak düşmanlığı bile bu leşlerin Galatasaray da oynama kapasitesi olduğunu göstermez...

Eren Derdiyok'da olan teknik hic bir Türk forvet de yok. Daha 25-26 yasinda, cok iyi transfer olur.

Mevlüt'ün top kontrolü ve tekniginin Burak ve Umut'dan öyle pek bir farki oldugunu sanmiyorum.

Teknik ve top kontrolü olan bir forvete hasret kaldim ben, bu yüzden Eren diyorum.

He he almancı diye iyi forvet

Mevlut daha formda su an ama Eren teknik olarak daha iyi.

tapatalk

Denk gelir öyle.Umut da Buffon'a,Cassilas'a gol attı,Burak 8 gol attı CL'de falan filan.Hoffenheim'da bile düşünülmeyen adamı ne yapacağız ki biz

Eren'in yetenegini ve kalitesini bir kac sene önce Leverkusen'de ve Milli Takim'da izleyenler bilir. Son 1-2 senedir Kießling'i kesemedi, özgüven sorunu yasadi ve istedigi forma sanslarini bulamadi. Bu sene daha cok forma sansi bulmaya basladi ve eski günlerini hatirlatti, dün mesela gayet iyi oynadi ve bir asist yapti. Dün izledigim bir macinda ileride tuttugu toplari ve ileriye tasidigi toplari Burak ve Umut'da bu sene neredeyse hic göremedim sahsen. Izlemeden önyargili olmaya gerek yok.

Hayallerimin forveti degil tabi Eren, gelsin direk 11 oynasin demiyorum.

Ama Umut Bulut'un forma giydigi bir takimda, piyasadaki iyi Türk oyuncularin sayisinida göz önüne alirsak, Eren gibisini bulamayiz. Yasi 25 olmasina ragmen cok da tecrübeli bir oyuncu.

Deniz Yılmaz diyorum ama bonservisine anasının nikahını ister elazığ ...

2'si de Florya'nın yakınından bile geçmesin.Yerli forvet Türk olabiliyorsa Niasse,Nadir Çiftçi,Deniz Yılmaz gibi çevik adamlar olabilir.2015'e gireceğiz 2008'den beri piyasada yok Eren.

Geri
Üst Alt