Mevlüt'te Flaş Gelişme!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Mevlüt'te flaş gelişme!

Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Mevlüt Erdinç için Fransa basınında ilginç iddialar yer aldı. Sarı-kırmızılıların oyuncu ile anlaştığı ancak kulübü St Etienne's ile henüz mutabakat sağlanamadığı vurgulandı.

Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Mevlüt Erdinç için Fransa basınında ilginç iddialar yer aldı. Sarı-kırmızılıların oyuncu ile anlaştığı ancak kulübü St Etienne's ile henüz mutabakat sağlanamadığı vurgulandı.

Galatasaray transfer listesinde bulunan Mevlüt Erdinç ile ilgili Fransa'da yayın yapan Get French Football sitesinde bir iddia yer aldı.

Sarı-kırmızılıların, Milli futbolcu ile anlaştığı belirtildi. Aradaki tek sorunun kulübü St Etienne's olduğu ifade edildi. Ligue 1 kulübünün 5 milyon euro artı 2 milyon euro da bonus istediği yazıldı. Galatasaray'ın ise Mevlüt Erdinç için 2 milyon euro artı geçen sezon devre arasında Beşiktaş'a kiralanan Dany Nounkeu'yu teklif ettikleri kaydedildi.

Fransız kulübün ise bu teklife henüz bir cevap vermediği eklendi.

Mevlüt'te flaş gelişme! | MEDYASLAN

Flaş faş flaş. Shaaaalkkkkkkjjjjjjj

* LG G2 Tapatalk *

3.5 + Dany e biter bu is. Welcome Mevlut.

Er yada geç alacağız gibi duruyor. Türk oyuncuya burun kıvıracak durumda değiliz.

bu adamla niye uğraşıyoruz anlamadım. Tek bir mantıklı açıklama yapabiliyorum. o da forvet hattını 3 Türk'e emanet edip yabancı hakkımızı diğer bölgelerde kullanma. Eğer böyle düşünülüyorsa olabilir ama Mevlüt'ü alıp üstüne bir de yabancı forvet alırsak tamamen saçmalık olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevlüt forvet yükümüzü kaldırabilecek oyuncu değil. Umuttan bir farkı yok. 1 gol atar 5 hafta yatar. Tamamen yanlış transfer olur.

★SⅢ Tapatalk★

mevlüt lesh umut bulut lesh

burak eh bos kaleye gol atiyor hirsli en azindan

eren derdiyok durukene (zamaninda olcan da duruyordu)git sen yigitin avrupa görmüsünü al

Dany de iyice holosko oldu. Kime talip olunsa Dany artı 2 milyon öneriyorlar :D Rakip takım hacı napalım biz bu adamı demiyor mu acaba ?

bu adamla niye uğraşıyoruz anlamadım. Tek bir mantıklı açıklama yapabiliyorum. o da forvet hattını 3 Türk'e emanet edip yabancı hakkımızı diğer bölgelerde kullanma. Eğer böyle düşünülüyorsa olabilir ama Mevlüt'ü alıp üstüne bir de yabancı forvet alırsak tamamen saçmalık olur

Katilmiyorum. First class bir forvetin arkasinda Burak, Mevlüt olmasini tercih ederim. Umut Bulut acilen gönderilmeli.

Mevlut rotasyonda faydali bir yerli olur kesinlikle. Dany den de kurtulabilirsek arada cok kârlı bir ise donusur o zaman.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katilmiyorum. First class bir forvetin arkasinda Burak, Mevlüt olmasini tercih ederim. Umut Bulut acilen gönderilmeli.

ben de umut yerine Mevlüt'ü tercih ederim. o konuda katılıyorum ama umut'u gönderme gibi bir çabamız pek yok gibi.

Sahsen alinsa karsi cikmam ama kesinlikle yillik ücreti mac basisi felan filan sacmalik olmadigi sürec.

Burak Yildiz gectigimiz sezon Drogba'nin agirligini kaldiramadigini düsünüyorum. Burda Drogba'yi degil Burak'in kirilgan mental yapisina elestiri yapiyorum. Ilk forvet oldugunu bildiginde bence Burak daha rahat ve özverili oyandigini ilk sezonunda gördük.

Mevlüt de gelirse 40 yaş üstüne bizim maçları izleme yasağı gelmeli. Burak ve Mevlüt'ten oluşan bir forvet hattının nelere yol açacağını hayal bile edemiyorum. :excitement:

Umut tam bir joker. Attigi kritik goller ne cabuk unuttunuz: juve maci, fenev super kupa maci, gencler maci vs. Umut yedekte kalsin.

Dany'yi yollamak için bile alınır. Malum Türkiye'de satamayız Dany'yi.

mevlüt artı menez forvet hattına yeterli olur.

Umuttan iyidir en azından 2 mt yanındakine pas verebiliyor

umut bence durabilir , çalışkan ve defansif yönü ile yedek olarak oyunu ilerde karşılamak ve pres gücü için kadroda tutulabilir.

mevlüt'ü pek çözemedim herkesi şaşırtabilecek birine benziyor , hamit transferinde olduğu gibi feci ters tepmesi de mümkün.

En az bir 3.5-4 veririz de, bari yıllık alacağını düşük tutsalar. Max. 1.6 M Euro, bonuslarla da 2'yi bulur zaten. Fransa'da aldığının 2 katı, vergisiz..

Geri
Üst Alt