Mevlüt'te Flaş Gelişme!

bu adamla niye uğraşıyoruz anlamadım. Tek bir mantıklı açıklama yapabiliyorum. o da forvet hattını 3 Türk'e emanet edip yabancı hakkımızı diğer bölgelerde kullanma. Eğer böyle düşünülüyorsa olabilir ama Mevlüt'ü alıp üstüne bir de yabancı forvet alırsak tamamen saçmalık olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence mevlutu alirsak umutu olcanla takasta kullanicaz ve birde yabanci forvet alicaz.

yani onumuzdeki sezon forvet hatti: yabanci forvet, burak, mevlut ve berk olucak ve cokta guzel olucak.

Mevlüt burak umut topla 1.5 forvet zor eder ne demek unutun mecburen alacaklar 1.sınıf hele bir almasın

Sent from my iPhone using Tapatalk

kalite olarak 1.5 olabilir ama aldıkları paraya bakarsak 4-5 tane ederler Avrupa' ya oranlarsak. ondan dolayı yabancı forvet alınacaksa umut gönderilmeli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevlütten bişey olmaz. Mevlüt alınasıya kadar berk ismail takıma monte edilsin

Yerli golcü yerine iki yerli kanat alıp bir yabancı forvet alacagımızı düsünüyorum.

Mevlüt 15 gol atar. 25 de kral atar. daha ne istiyorsunuz?

gelsin gerçekten gelsin

Envoyé de mon GT-I9305 en utilisant Tapatalk

Mevlüt Erdinç İstanbul'da!

Galatasaray'ın transferini bitirmek için yeni hocayı beklediği Mevlüt Erdinç İstanbul'a geldi.

mevlut_erdinc_istanbulda_h19694.jpg

Galatasaray kulübünün Olcan ile birlikte öncelikli olarak kadrosuna katmak istediği Mevlüt Erdinç, İstanbul’a geldi.

Eşi ve çocuğu ile birlikte 3 günlüğüne tatil için İstanbul’a gelen Mevlüt, soluğu Galatasaray Adası'nda aldı. Kalabalık bir grup ve menajeri Ceylan Çalışkan ile birlikte dün öğle yemeğini milli futbolcu, Galatasaray Adası'nda yedi.

MEVLÜT'E BÜYÜK İLGİ!

Ada’da G.Saray’ın transfer etmek istediği Mevlüt’e ise ilgi büyük oldu. Bir çok ve taraftar Mevlüt ile beraber fotoğraf çektirirken “Ne zaman geleceksin. Transferini bekliyoruz” diyerek milli oyuncuya ilgi gösterdi.

Saint Etienne Kulübünün oyuncusu olan Mevlüt ise iki kulübün anlaşmasını beklerken Galatasaray ile Mayıs ayında el sıkışmıştı.

"HABER BEKLİYORUM"

Galatasaray Adasında menajeri Ceylan Çalışkan ile öğle yemeği yiyen Mevlüt'e taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Mevlüt, "Transferini bekliyoruz. Ne zaman geleceksin" sorularına ise "Haber bekliyorum" yanıtı vererek Galatasaray'a gelmek istediğini tescillemiş oldu.

Galatasaray Gazetesi

gelmesine gerek kalmadı biz umutla burak şutlanır yedek yabancı kaliteli forvet alınır yedeği mevlüt olur diye düşünüyorduk sağolsun yönetim burakla 5 yıllık uçuk paralara hemde imzalayarak çürüttü bu olayı

Geri
Üst Alt