''Mevlüt'ün Galatasaray'a sempatisi var''

Melih Akan

Berlin Panteri
13052014_-Mevlut-un-GSaray-a-sempatisi-var-ve-.jpg

Mevlüt Erdinç'in ağabeyi Ramazan Erdinç, kardeşinin transferi ile ilgili Beyaz TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Kardeşinin İstanbul takımlardan teklifler aldığını ancak isim veremeyeceğini belirten ve Mevlüt'ün de Türkiye'ye dönmek istediğini ifade eden Ramazan Erdinç, "Bazı takımlarla görüşmeler yapıyoruz, illa Fenerbahçe veya Galatasaray olacak diye bir şey yok" dedi.

Mevlüt'ün Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ve Türkiye'ye transfer olması halinde bu kriterin tercihinde önemli rol oynayacağını söyleyen Ramazan Erdinç, kardeşine İngiltere ve İtalya'dan da teklifler olduğunu da ifade etti.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasından dolayı gurbetçilerin genelde Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Ramazan Erdinç, Mevlüt'ün de Galatasaray'a sempatisi olduğunu ancak profesyonel olduğunu dile getirdi.

hakan gibi bizi kullanıp sağlam sözleşme imzalıycak derdi o.

Yıllık 2 milyon istiyorlar desene ee normal öyle bir federasyon var ki her şey mübah. Kim olsa yapar ticari zeka bir yerde.

Hay basın müsveddeleri hepsinde fb ilk transfer diye adamı zorla fenere veriyordu.

Umut'u gönderirsek alınsın,Umut-Burak-Mevlüt 3'lüsü kalp krizi,kanser,damar tıkanıklıgı gibi ölümcül hastalıklara yol acabilir.

Ne kadar çok ortak yönümüz var senle Mevlüt. Benim de Galatasaray'a sempatim var.

Tapata

mevlüte niye bu kadar ters bakıyorsunuz anlamıyorm.

şu anki elimizdeki forvetlerden kaliteli bence şu yabancı sınırda iş yapar.

Son 5-6 senedir ortalama 10-12 gola tmış Fransa'da. Üstelik süreli 11'de oynamadığı zamanlar da oldu. İstatistikler çok iyi bence.

umut ve buraktan iyi 2 sinide şutlayıp 1.sınıf yabancı forvet 2.forvet mevlüt 3.berk akar tek forvetli sistemde pek berke sıra gelmez zaten mevlüt alternatif olur

Umut' u bilmem ama formda bir Burak' tan iyi olduğunu düşünmüyorum.

Yabancı sınırlaması olan ligimizde zoraki de olsa

bizimde ona sempatimiz doğuyor

sevdik demi şimdi biz bu adamı

Ben bu arkadaşı sağ forvette görmek isterim. Bakalım nasıl yapacak.

Buda kazmanın teki.Burakı bu sene bende çok eleştirdim.Fakat mevlüt Burak tan kesinlikle iyi değil.

olağanüstü olmasada türkiye liginde en az 15 gol atar. Umut artık iyice bitti yerine Mevlüt müthiş olur, Umut orda 4-5 gol anca atmışken Mevlüt her yıl 13-14 atıyor ki ne kadar sert lig olduğu bilinir yabancı alıp riske girmektense hem ucuz hem yerli hemde çoğu oyuncuyu tanıyan Mevlüt daha iyi olur.

Halihazırdaki istatistikleriyle Afrika kökenli bir futbolcu olsa, bu fiyatlarla alınmasına direkt karşı çıkılmaz ancak kontenjan durumundan dolayı daha ''Marka'' bir isim istenirdi...Bu adam yerli olduğuna ve karakter olarakta bir olumsuzluğundan bahsedilmediğine göre gayette mantıklı bir hamle olur bence...Milli Takımda oynadığı futbolu bende tatmin edici bulmuyorum da bizim Milli Takımın öyle garip bir oyun şablonu var (Olmadığını söylemek daha yerinde olur!) ki kıstas almak yanıltıcı olur!...Ligue 1, gol atmanın en zor olduğu liglerden biridir, bildim bileli...

Geri
Üst Alt