Mevlüt'ün Menajeri Geliyor!

Çok güzel düşünmüşsün de piyasa değeri 16 mil Euro olan bir elemanı(burak) kızağa çekecek mali yapımız yok. Dolayısıyla burakı satamayacağımıza göre 1. Forvet olarak allah kahretsinki burakı yazmak zorunda kalıcaz. Bu da demek oluyorki forvet hattına yabancı ve maliyetli bir oyuncu alınmayacak. Çünkü tek forvetli sistemde cavani bile olsa yabancı sınırını da düşünecek olursak burak oynar. O yüzden yapılabilecek en doğru hareket Umut'u satıp burak-Mevlüt-Adem büyük 3 lüsüyle devam etmek olur. Berk se kupa maçlarında falan oynar ancak ona güvenip yola çıkarsak yamulabiliriz. Iyide çıkabilir ama ilk profesyonelsenesinde kadroya direk Berk'i yazarsak riske girmiş oluruz. Kısacası çakma kral gitmediği sürece 1. Sınıf yabancı forvetler bize haram

Tamamına katılıyorum...Adem Büyük bence de düşünülmeli, kısa boyuna rağmen kafa topları dahil olmak üzere Burak ın yapamadığı herşeyi yapabilen bir adam...

Hatta Mevlüt ün alınması konusunda da olumlu düşünüyorum temelde...Tercih meselesi tabi, Sow-Emenike-Webo-Kuyt a karşılık çok zayıf kalacak bizim forvet hattı, CL cabası...

Gelişmelere göre hareket edilecektir; bakarsın Sneijder ve Burak için iyi teklifler gelir, ikisi birden gitmek ister...İyi de olur belki de; Yabancı-Mevlüt-Berk-Adem(?) le çift forvetli bir formatı (4-4-2) tercih ederdim doğrusu...

İnşallah üçüncü kazmayı da takımımıza kazandırmayız.

Forvete iki kazma yeter de artar bile.

he

acaba mevlüt gelirse yabanci forvet almiyacagiz mi demek oluyor yoksa umut veye burak dan birisimi gidiyor?

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 13 Min.

Mevlut'la 4 m euro bonservise anlaşılmış; ön protokol imzalanmış. Mevlut'a 2.3 m euro ödenecek.

2.3 milyon euro nedir la. bunlar nerden topluyor paralari. bonservissiz gelse neyse. aziz üstel sallyor olabilirde tabi.

Yabancı 1.sınıf almazsak forvet mevkisi hala boş olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu transfer olursa olumlu olacak tek şey sakat veya cezalı durumunda yerli alternatife sahip olacağız.

Onun dışında ben hiç pozitif bakmıyorum bu arkadaşa...

bu saatten sonra gelmez tüm forvet bütcesini burak bey'in 20 milyon euroluk sözlesmesine ödüyoruz

Şu yabancı sınırı olmasa yüzüne bakılacak adam değilde işte.Elimiz mecbur almak zorundayız.Belçika liginde bile çok iyi genç forvetler var. Takıma Yabancı forvet şart Torres villa ayarında..Umutuda versinler ts ye.

Burak'la da sözleşme uzatıldığına göre Mevlüt alınırsa yabancı santrafor beklemeyin derim. Kanat forvet oynayabilen biri alınabilir.

Ne yani 3 tane türk forvetle mi sezona başlayacaz 1.sınıf yabancı forvet şart

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 tane santrafor varken ve kanat takviyesi beklenirken merkez forvet özellikli birinin alınması saçma olur. Eminim maç içinde defalarca diziliş değiştiren Mancini'de rotasyon için böyle bir oyuncu istemiştir. Zaten adı geçen oyuncuların çoğu kanat özellikli.

Geri
Üst Alt