Meyhaneciler Buraya

Son düzenleme:
Beyaz olan real bacardi olmadigi icin ,mojito da uygun olmaz bence heis ,brandy hesabi icilebilir aslinda ama ,alkolle aran iyi degilse sprite is gorecektir diyorum

JJ | MP

romdan cok anlamam heis cpt morgan icerdik onu da kola ilen hakanin dedigi uzre. o da dandik sanirsamki

Rakı dışında bütün içkiler yalandır.
Martini,Bacardi,Gin,Passoa,Malibu vs.. hepsi hikaye çabuk bezdirir insanı ve plaj cocktail içkisidir hepsi.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

jack daniels nasil buluyon ustad
Çok abartılıyor. Ondan çok çok güzel Whiskyler var. Mesala : Laphroaig, Cardhu, Mounkey Shoulder, Tullamore Dew Phoenix, Nikka From the Barrel, Ardbeg,Lagavulin.

Türkiyede whisky içmesini bilmiyorlar Cola ile buzu basıyorlar şerbete dönüyor. Whisky sek içilir ve buz atılmaz illa soğuk isteniliyorsa erimeyen buz kapları atılır.

Onun için artık giderken akrabalara 4-5 Jack Daniels götürüyorum nasıl olsa Cola ile içip anasını belleyecekler en azından adam Jack getirmiş derler.

Şuan evimde bir 110€ luk bir Whisky şişesi var biteli aylar oldu. İçine johnny walker red label i basıyorum her gelen eve böyle Whisky hiç hayatımda içmedim yok lokum gibi yok müthiş :)

Çok abartılıyor. Ondan çok çok güzel Whiskyler var. Mesala : Laphroaig, Cardhu, Mounkey Shoulder, Tullamore Dew Phoenix, Nikka From the Barrel, Ardbeg,Lagavulin.

Türkiyede whisky içmesini bilmiyorlar Cola ile buzu basıyorlar şerbete dönüyor. Whisky sek içilir ve buz atılmaz illa soğuk isteniliyorsa erimeyen buz kapları atılır.

Onun için artık giderken akrabalara 4-5 Jack Daniels götürüyorum nasıl olsa Cola ile içip anasını belleyecekler en azından adam Jack getirmiş derler.

Şuan evimde bir 110€ luk bir Whisky şişesi var biteli aylar oldu. İçine johnny walker red label i basıyorum her gelen eve böyle Whisky hiç hayatımda içmedim yok lokum gibi yok müthiş :)

eyv abi kralsin

Kesinlikle katiliyorum,Malt'in yerini hicbir sey tutmaz.sonra benim icin Irish gelir bence Chivas ta abartılıyor. Viskiye buz bile koymam ben Mersin yaz sıcağı dahil. Esim viski sevmem midem bulaniyor derdi baktim cola ile iciyor. Benim bardaktan bak bir de dedim demez olaydim ortak oldu Katilmanin yaninda arttiriyorum bizde icki icmenin adabını bilen az kisi var zaten,yemek ile karın sisirilip icilmez ayrica da agzinla iceceksin bir bira icip sapitan alkolluydum diye her boku yapan var.

Yarın için hazır mıyız dostlar?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt