Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.982
- 102.125
- 5.238
Dayına uzayın mı diyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hiç harcamadım bitti, o yüzden senin atman daha uygun. @Melih Sönmez destek olsana at kafası.Yav 2 günde 500 tl para harcadım param bitti
Sizin bana atmanız lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Napalım herkes senin gibi alkolik değil.Alkole gazlı içecek koyacak kadar hanzo musun Cancığım?
Napalım herkes senin gibi alkolik değil.
sent via GSC
Adamlar kendileri colayla için diye öneriyor zaten ZahirBilmiyorsan yorum yapma o zaman. Adamın midesi bulanacak, senin yüzünden alkolden nefret edecek. Büyük bir vebal bu üstüne.
Adamlar kendileri colayla için diye öneriyor zaten Zahir
sent via GSC
Kim bu adamlar Tanrı aşkına! Ayrıca bacardiye kola öneren adam değildir diyeceğim de sana ayıp olacak. Gerçi sen de onların mağdurusun!
Naber lan ayyaş GazanferKim bu adamlar Tanrı aşkına! Ayrıca bacardiye kola öneren adam değildir diyeceğim de sana ayıp olacak. Gerçi sen de onların mağdurusun!
Zıkkım iç Allah'ın cezası herif!Ondan sonra dilenci gibi milletten para dilenirsin.Bünye alıştı ya
Dün 35lik vodka 5 gold 3 kırmızı içtim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zıkkım iç Allah'ın cezası herif!Ondan sonra dilenci gibi milletten para dilenirsin.
Bela okuma ulan!
Romantizm sonrası kaçak et keseceğim.
Bacardi kendi diyor Cola ile için diye bilmeden sallamak ne kolay be Zahir.Kim bu adamlar Tanrı aşkına! Ayrıca bacardiye kola öneren adam değildir diyeceğim de sana ayıp olacak. Gerçi sen de onların mağdurusun!