- 1 Mayıs 2018
- 57.912
- 48.691
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet hatta pencereye çıkıp geliyorum demişim arkadaşlar anlatıyorduuzun yıllar oldu ama çok uzun
ozaman 1 shot icim
O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam bunun yüzde 90 olanı vardı alkol oranı yurt dışından mı ne gelmişti yasaktı zaten satışı burada içme boşver![]()
O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam bunun yüzde 90 olanı vardı alkol oranı yurt dışından mı ne gelmişti yasaktı zaten satışı burada içme boşver![]()
Bardağa koy ,yak biraztadi raki + karisik otlar gibi
1 shot ictim iclerim yaniyor gayet keyifli kafasi var ama kalkio 3-4 kisi bir sise icecek gibi sey degil
Soguk aylarda 1 shotluk bir icki
Bardağa koy ,yak biraz
Doğu bloğu ülkelerinin rakısı gibi,mazotmu içiyoruz kardeşim nedir bunlar böyle,oluyorum herseferinde
Küçük bir shot denemiştim yıllar önce ,istemsiz tek gözümden yaş gelmiştibaya baya sert birsey yuttun zaman soyle 1-2 dakka yakip geciyor
Küçük bir shot denemiştim yıllar önce ,istemsiz tek gözümden yaş gelmişti![]()
sokacam absinthesine ha tamam ictin anladik ulan
Haftada 1 gece ron icerim (boltran) sek buzla iki kadeh diyelim@Ismail ARI
Absinthe 1 bardak bana yetiyor, bence 3-4 bardak wodka yada viski icecene bundan 1 tane salla.
Haftada 1 gece ron icerim (boltran) sek buzla iki kadeh diyelim
1 gece wisky ayni sekil
diger gunler sarap,likor le gecer ,vodka en son ne zaman ictim hatirlamiyorum bile