- 27 Ocak 2010
- 139.086
- 105.353
- 5.648
neyse buna bakalım barbar futbolu ilgilendirmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili sarp , mezarlik dizisi iyidir guzeldir - ki , bende begenerek izliyorum.Guzel dizi,dun ALEF e basladim o da hic fena degil ki eski bir dizi izlememişim
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olgun'un ilk dizisinden bugune her projesini izlerim . kaliteli iyi ve de derinlikli bir oyuncu kanimca .Çok iyi polisiye. Bunda Birce Akalay ve Olgun Toker'in de katkısı yadsınamaz tabi.
Ters köşe yapacağız diye senaryoda zayıflıklar oluşturmuşlar ama buna rağmen 2.sezonu da beğenerek izledim.
Person of interest kalitesinde diziyi yabancılar bile yapamaz olağan üstü bir diziİzlemedim bugün baslicam ama
Avrupa standarlarinda dizi yapmamiz henuz cok zor gorunuyor
Bir prison break , blacklist hatta seneler once cekilmis point of interest tarzi bir yapim gormeye omrumuz yetermi şüpheliyim
İzlemedim bugün baslicam ama
Avrupa standarlarinda dizi yapmamiz henuz cok zor gorunuyor
Bir prison break , blacklist hatta seneler once cekilmis point of interest tarzi bir yapim gormeye omrumuz yetermi şüpheliyim
Jonathan Nolan gibi bir insan kaynağı var mı acaba bu ülkede.Person of interest kalitesinde diziyi yabancılar bile yapamaz olağan üstü bir dizi
Prison Break ozelinde haklisinŞöyle bir merak edip baktım da;
Dış sahneler Illinois'de Chicago, Woodstock ve Joliet çevresinde çekildi. Diğer mekanlar arasında Chicago'daki O'Hare Uluslararası Havaalanı ve Kanada'daki Toronto, Ontario yer aldı. Prison Break prodüksiyonu Illinois eyaletinde bölüm başına 2 milyon dolar, 2005 yılında toplam 24 milyon dolar harcadı. (viki)
Bizde bu bütçelerin harcanması imkansız. Sponsor vs... Bu rejimde ülkeye kimse para sokmaz.
Tam onu diyecektim James Spader gibi oyuncum olsun tek goz odada bir dizi cekerimJonathan Nolan gibi bir insan kaynağı var mı acaba bu ülkede.
olgun'un ilk dizisinden bugune her projesini izlerim . kaliteli iyi ve de derinlikli bir oyuncu kanimca .
diger yandan , kendisinin en begendigim isi ; hayat sarkisi dizisinde mahir duru karakteri .
plase , guzel gunler dizisi . + olarak ,kisa suren ; benim adim gultepe dizisi resat karakteri . birde , saglam kadrolu ;
son dizisi taner karakteri .
film olarak ; benim babam bir melek .
saygi ve selamlar .
taha'cim , cember dizisini hatirliyorum .sanirim o dizi de 3,4 bolum oynamisti . o dizinin yonetmeni dedigin gibi -mezarlik dizisininde yonetmeni.keza , kanit dizisinde kac bolum oldugunu hatirlamiyorum-ancak- yine yonetmenlik imzasi mevcut .Mezarlık benzeri Çember dizisi var. Yönetmeni aynıydı bildiğim kadarıyla. Onda da Cumali karakterini oynuyordu. Mezarlık'taki tipin neredeyse birebir aynı. O dizi de çok iyidir tavsiye ederim Üstat.
Ilk basta cok orijinalmis gibi gorunmese de ozellikle kadin ve cocuk istismar ve cinayetlerine onem verdigi icin sevmistim. 2. Sezonu da az once isyerinde bitirdim. Ozellikle son bolum icimi sizlatti desem yeridir.Bunun Turkiye versiyonu olmus. Tipler bile ayni. Herhangi bir orijinalligi yok ama kadinlara siddeti gisteren fazla da bir yapim olmadigi icin Turkiye'de iyi olmus.
Ekli dosyayı görüntüle 281880