bilenler bilir , ligde ; bizim maclar ve derbiler haric mac izlemem 2000lerin basindan beri .
tv spor yorum programlarini da merhum hincaal uluc disinda izlemiyordum.
kendisinden sonraki donemde ise ; sevgili levent tuzemen 'yi gs bazli kesit yorumlari baglaminda izliyorum .
olayin teknik taktik analizine dairse ; orhan uluca izlerim, tavsiye ederim.
tarafsiz gozle yorumunu begendigim isim ise ; nihat kahveci.kendisinin bizle ilgili yorum kesitlerini izlerim , tavsiye ederim .
suraya geliyorum sevgili tarik ve mesaji okuyan sevgili renkdaslarim ;
bu sivas macindaki ^genel kasti ve sert faullerin hakem tarafindan gorzmeden gelinmesi, ve son olan gaddarca yapilan baris' kasti faulun sonuc degerlendirmesi , nerden baksan rezalet di ligi tarafli tarafsiz izleyenler adina.
yahu , maci fransiz spikerli olan kanalda, adamlar hayretler icerisinde idi
-baris'in pozisyonuna kirmizi verilmemesi- konusunda.
bu ekledigin kale arkasi programini alkisliyorum. ustte dedigim kiymetli yorumcular disinda ^ilk defa istisna olarak bir yayin izledim. baris ve genel gundem olan pozisyonlar dolayli . mukemmel bir yayincilik gostermis sevgili moderator. sorulan sorular nokta atisi olmus. birde umit karan'in bold soylemle istifa sorusu bir o kadar yerinde idi . etkisi o an belli oldu havada buz etkisi yaratti .
yayin baglantilarinda mhk baskani katildi ,kendisine moderator ersin duzen cok yerinde tane tane anlatimla sureci anlatip sorulari da ardina sordu.
akabinde ustte bahsettigim umit karan yorumu ve bold sorusu da kremasi oldu.
derken bizim yonetim yayina baglandi. sayin ibrahim hatipoglu cok yerinde nokta atisi net yorumlarla mhk baskanina yonelik radikal bir tepitle istifasini istedi.
sonraki dakikalar da oldukca verimli bir yayindi. kale arkasi programi.
ilk defa bu denli kaliteli ve olmasi gereken hakkaniyetli bir yayincilik anlayisi gordum.
konuklar umit karan ve
tumer metin ( ozellikle yayinin son bolumundeki sozleri ve konusmasi ) .
tam anlamiyla olmasi gereken durum analizi aciklamalardi programin ^gundeme dair tespitsel yapici nitelikli yayinina yonelik .
<- bu yorumu diger basliga ekleyecektim. ustteki vidyoyu izledigimden,
programda mhk baskani baglandigi icin, hazir sevgili tarik da ilgili vidyoyu ekledigi icin, yorumumu buraya ekliyeyim istedim .
kulubumuzun , mhk ve tff'yi istifa cagrisi basligina da ekliyebiliriz vidyoyu ve gerekirse yorumu .
saygi ve selamlar .