MHK Başkanı Yeniden Ferhat Gündoğdu Oldu

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
Türkiye Futbol Federasyonu, yeni MHK Başkanı'nın Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Gündoğdu'nun ekibindeki isimler şöyle:

Başkan

Dr. Ferhat Gündoğdu

Üyeler

Ahmet Şahin
Yunus Yıldırım
Sebahattin Şahin
Hikmet Öksüzoğlu
Mustafa Kamil Abitoğlu
İbrahim Çınar
Ziya Çetin
Ali Zağlı

Daha önce Nihat Özdemir döneminde MHK başkanlığı yapan Gündoğdu, Nisan 2022’de görevinden istifa etmişti.

bu adamla ilgili çok bilmiyorum niye büyük tantana yaptılar dün?

Nihat Özdemir döneminde Cüneyt Çakır dahil 8 hakemi şutlayan herifmiş. MHK başkanı olmuş o dönem de. Sonra tahkim kararıyla dönmüş gerçi hakemler.

25. dönemi herhold

Birkaç hakemin üzerini çizince olay olmuştu 2,3 sene önce, o adam bu.

2 kisi haric komple ayni ekibi getirmisler

2021-2022 kabus sezonunda yarıştan koparıldığımız 12 haftalık hakem katliamı (Antep maçı ile başlayan) Terim'in gidişi ile sonuçlanan dönemin MHK başkanı olan şahıs.

Şu adamı Fenerbahçe başkanı bile gelip utanırdı herhalde getirmeye.

Ama Galatasaray medyasında gündem dahi olmadı.

Hakemlere yeniden operasyon geliyor.
Hesaplar var, kalemi kırılacaklar var.

Fenerli hakemleri Cüneyt ali sansalan filan 8 9 hakemi kızaga çekmişti gençlere yer vericem deyince yali efendi kudurmustu onun ,gitsin diye çok baskı yapmıştı sonradan
düşününce kötü yapmamış açıkçası. özellikle cüneyt çakır "süperstar hakemimiz,milli gurur" diye babalanırken ligdeki maç yönetimiyle avrupada yönetimi arasında çok fark vardı

pozitif bakmak lazım diye düşünüyorum dediğine göre.

Emre Malok , "Geliyorum abi" , 1-2 tane daha vardı onlara ne olacak bakalım performans bakımından.

bir kere büyük külüp -anadolu ayrımı yapmadan her hakem herkesin maçına atanabilr olması lazım. biz aynı 6 hekm fener aynı 4 hakemle falan maç olmamalı. lig ortalaamsında aşağı yukarı eşit maçlar yönetilmiş olmalı hakem karnelerinde.

Doğrusu o.

2021-2022 kabus sezonunda yarıştan koparıldığımız 12 haftalık hakem katliamı (Antep maçı ile başlayan) Terim'in gidişi ile sonuçlanan dönemin MHK başkanı olan şahıs.

Şu adamı Fenerbahçe başkanı bile gelip utanırdı herhalde getirmeye.

Ama Galatasaray medyasında gündem dahi olmadı.
Bundan sonra zaten hakemleri çizmişti, yanlış mı hatırlıyorum ?

Geri
Üst Alt