MHK Başkanı Yeniden Ferhat Gündoğdu Oldu

2021-2022 kabus sezonunda yarıştan koparıldığımız 12 haftalık hakem katliamı (Antep maçı ile başlayan) Terim'in gidişi ile sonuçlanan dönemin MHK başkanı olan şahıs.

Şu adamı Fenerbahçe başkanı bile gelip utanırdı herhalde getirmeye.

Ama Galatasaray medyasında gündem dahi olmadı.
Şu Ankaragücü maçında Halil Umut Meler Mustafa Muhammed'e kırmızı kart uydurmuştu hani. O periyot mu?

Fener düşmanı trabzonlu mhk başkanı alırım bir dal

Şu Ankaragücü maçında Halil Umut Meler Mustafa Muhammed'e kırmızı kart uydurmuştu hani. O periyot mu?

O bir sezon önce abi. Bu Morutan'lı, Cicaldau'lu sezonda vardı.

4-2'lik Hatay maçı sonrası saldı bizi hakemler Torrent'in ilk maçı olan.

1721731947922.png

Altay, Fenerbahçe, Hatay maçları skandaldır. Keza yenmemize karşın Antep maçı da öyle.

Kartlardan maçlara çıkılacak kadro bırakmamışlardı.

Fenerli hakemleri Cüneyt ali sansalan filan 8 9 hakemi kızaga çekmişti gençlere yer vericem deyince yali efendi kudurmustu onun ,gitsin diye çok baskı yapmıştı sonradan
Bundan sonra mı Lale Orta gelmişti? Ama geçen sene Ali Koç bu adamın adını anmış sanırım tepki göstererek hata ettik demiş.

Daha ne kadar korunabilir ki bu fb yav

Bizim yönetim salıyor sezonu, mhk başkanını tartışacak durumda değiliz şuan

Haciosmanoglu trabzon lehine calismaya baslamis

Trabzon’un sampiyon oldugu sezonun baskanini getirmis

Haciosman salağın teki zaten. Bu şerefsiz daha beter bir Galatasaray düşmanı.
Gitmesi gereken ilk herif bu olmalı.

Terim’i gönderten hakem performansları ile ekmeğimize kan doğrayan bu şahıstı 2021-2022 yılında. Bu herif bu akşam göndertmelşyiz

bunların arkasında laz degil başkaları var bence yani istedikleri maçlarda istedigini yapabılıyorlar

bakın bugun akbil macına erkan engini vermişler

Bunlar ne kullanıyorlar abi ben de istiyorum ya. Bu Ferhat ya futbolu bilmiyor ya da art niyetli ikisi de birbirinden beter.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt