MHK başkanı Zekeriya Alp: ''Birileri istedi diye hakem düdük asmaz''

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
MHK başkanı Zekeriya Alp, Yunus Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Yunus Yıldırım'ın hakemliği bitti mi? Bu yönde bir telkin oldu mu?”

“Kaybetmek her zaman kolaydır. Ben hep kazanma tarafında olurum. Hiçbir hakemime kimse hakemliği bıraktıramaz. Bize asla böyle bir işaret gelmedi, gelemez. Bu kadro çok temiz bir kadro. Şundan bütün kulüp taraftarları emin olsun; bir art niyet, kasıtlı bir hata bu mevcut hakem kadrosundan asla gelmez. Çok elit ve temiz bir ekip. Hepsine kefilim. Herkesin içi rahat olmalı, rahat olsun.”

''Ben engel oldum''

Fırat Aydınus ve Halis Özkahya hakemliği bırakmak istedi mi?

“Doğru, ben engel oldum”.

''İkisi de çok üzgün''

“Yunus Yıldırım'la konuştum. Morali çok bozuk. Bugün yine konuştum. Yine ilave hakem Murat Türker çok çok üzgün. Üzülmemeleri mümkün mü?”

''Yunus Yıldırım ağlamış''

Sivas-Fenerbahçe maçı sonrası gözlemci ve 6 hakem birlikte pozisyonları izleyince tecrübeli hakem gözyaşı dökmüş.

Maçtan sonra 6 hakem ve gözlemci toplantı yapıyor. Pozisyonlar bir bir izleniyor. Daha sonra arabaya biniyorlar. Arabada hakemlerin hıçkırık sesleri, sessizliği bozuyor. O kadar üzülmüşler. Gözlemci ve bazıları teselli etmeye çalışıyorlar.

EUROSPORT

Keske assaydi su Yunus yildirim, bu adamla fener 38 maçinin sadece 3 unu kaybetmis. Buram buram eyyam kokuyor, ilk hatasinda astilar herifi :D

Fenerbahçe kendine yandaş olmayan tüm hakemleri harcamak istiyor.Fenerbahçe aleyhine taç atışı bile vermekten korkacak duruma getiriliyorlar hakemler. "Tek takım" olmak istiyorlar...Bu uğurda herşey mübah bu utanmazlar için. "Bak benim lehime karar vereceksin yoksa harcarım seni" zihniyetindeler..

Şimdi bu hakemler Fenerbahçe aleyhine haklı da olsalar nasıl karar verecekler ? Her sene her sene aynı mevzular hakikaten bıktırdılar,futboldan soğuttular yahu...

Milletin mesleğini/ekmeğini elinden alma,kul hakkı yeme,şike yapma,tehdit,şantaj bunların genlerinde var. Bir defolup gitseler millet de kurtulacak, Türk futbolu da.Futbol kulübü değil mafya kulübü gibiler...

Açıklamayı bugün mü yapmış ?

Bu adam hakkında 1 haftadır kampanya düzenliyorlar mağduriyetin dibine vurdular kamuoyu oluşturdu adamlar eğer açıklamayı şimdi yapıyorlarsa yazıklar olsun.

Fener bence istediğini elde etti yaptığı kampanyayla hakemler rakipleri daha çok doğrarlar bundan sonra.

Tamam işte daha sezon sonuna kadar fb aleyhine en küçük bir hakem hatası görmeyeceğiz. Aksine hakem yardımı ile aldığı maçların sayısı artacak :)

aşk romanı okuyorum zannettim bi an

''ondan sonra genç hakem ceketini ilikleyip deniz kenarında martıları seyretmeye başlamış''

şeklinde devam etmeliydi

Türk futbolunun biraz olsun temizlenmesi için, şike suçundan hüküm giyenlerin acilen ömür boyu men yemeleri ve TFF+MHK+PDFK gibi kurumların çaycı/güvenliklerine kadar baştan aşağı değişmesi gerekiyor.

Bu adamlar belki hakemliği bırakmadılar ama iyiden iyiye eyyamcı olup çıktılar bu sefer de.

Halis Özkahya'yı 1 senedir sadece tek maçına verebildin Fener'in. Onda da öyle eyyamlar yaptı ki yenilir yutulur değil. Caner'i oyundan atmadı, Fener'e uzatmanın da uzatmasında gol attırıp maçı kazandırdı.

Fırat'ı da çok nadir verebiliyorsun Fener'e, işte onlardan biri bu hafta Kasımpaşa maçı. Şimdiden sabırsızlanıyorum yapacağı eyyamları görmek için. Hakemliği bıraksalardı daha iyi olurdu. Bunların hakemliğinden hayır gelmez artık.

Zamanında biz de astırdık; doğruya doğru. Büyük takımların böyle tepkileri oluyor ama 35/38 yaptığın hakeme yapmak da tam fenere göre :D

Haydi UEFA.Düşürteceksen düşürt şu ibneleri de ortalık biraz rahatlasın.

Nedir bu fener denen aşağılık camiadan çektiğimiz?

Bırakın bu işleri hepiniz aynısınız

İlk gün dik duracaktınız

Yalnız fb istediğini alır bu gidişle. Müthiş kamuoyu oluşturdular. Sezon başından beri uzatmalarda hakem destekli kazanmaları,oyundan atılmayan oyuncuları,aleyhlerine %100 verilmeyen penaltıları falan unutuldu ve tek maçla adamlar yine yağ gibi üste çıktı.

Hakemler üzerinde bu psikolojik harekat büyük ölçüde başarıya ulaşır bence...Sonuçta Türk akemleri zayıf karakterli,ne TFF ne MHK hakemlerin arkasında...Fenerbahçe cenavarının önüne atıyorlar adamları ve harcamadıkları hakem yok denecek kadar az.

Biraz namuslu olun ulan,kul hakkı yemeyi ne çok seviyorsunuz ! Sizin yüzünüzden bu ülkede futboldan gram zevk alamayan bir kitle varoldu görmüyor musunuz ?!Sanki dünyada ilk hakem hatası ve sanki sadece Fenerbahçe mağdur bundan.Görmemiş korkaklar sizi ! Türk futbolunu yıılardır mağdur eden,gelişimini körelten,futbolu şike bataklığına çeviren siz değil misiniz ?!

Ağlakbahçe,Şikebahçe,Mafyabahçe,Dalaverebahçe...

Geri
Üst Alt