MHK'de Deprem!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp görevi bıraktığını açıkladı.

Her hafta Salı günü düzenlediği basın toplantısıyla hakem kararlarını basın mensuplarının karşısında değerlendiren Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, bu haftaki toplantıda görevi bıraktığını açıkladı.

Gaziantepspor-Beşiktaş maçının ardından kırmızı-siyahlı kulübün başkanıİbrahim Kızıl'ın kendisine yönelik sert eleştirilerini barkovizyondan izleten Zekeriya Alp, daha sonra sinirli bir şekilde görevi bıraktığını duyurdu.

Zekeriya Alp, istifa kararını açıklamasının ardından "Haddini bilmeyenlerin çoğaldığını görüyorum. Atıp tutmakla bu işler olmaz. Buyrun ben de bırakıyorum. Geçmişimi istiyorlar ama geçmiş bir daha gelmeyecek. Artık MHK'de bu tip işlerden insanları uzaklaştırmak için 3 yıldır arkadaşlarımla çalışıyorduk. İnsanlar sadece 1 takdir bekliyor. Türk sporunda her kademede görev aldım. Sen bana nasıl şüpheli dersin? Önce kendine bak sen! Bu istifa bir birikim. Kıvılcım bu nokytaya geldi. Çok düşündüm, kimsenin haberi yoktu. Yıldırım Demirören'in de haberi yok. Kolay kolay pes etmem ama bu tip durumlarda ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması lazımdı" dedi.

DHA NTVSPOR SPORX

Bjk Fb R.İ.P derdimde yine bir fb bjk karışımı birini getirirler oraya balık baştan kokar

Her türlü hakem şikesi var.. Ahmet Çakar buna sevinmiştir.

26933052.jpg

Kişiler gidici,sistem kalıcıdır. Değişen birşey olmaz...

Gelen gideni aratmasa bari

Ne fark edecek ki, şike devam edecek sonuçta. Sistem kalıcı kişiler gidici.

Fener bir kukla bulur yine.

Sorun Zekeriya Alp değilki herkes biliyor Zekeriya Alp orda bir piyon hatta hakem atamalarında hiç bir yetkisi yok bence Zekeriya Alp bir kalkandi ve herkes ona vurdu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çakar her programda dillendiriyordu,ilk göreve geldiğinde de övmüştü ilginçtir.

SON DAKİKA | Zekeriya Alp'ten boşalan Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevine Yusuf Namoğlu getirildi.

Seba sezonunda bir bjkli gidiyor diğeri geliyor. Adam olun lan.

tffde iyi kadrolaştı bjkliler,hakem-etik-disiplin ne kurulu varsa dmirören kankileri

Geri
Üst Alt