MHK'den Acil 'Zorbay Küçük' Toplantısı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
FG99br-X0AMagTU

Hakem Zorbay Küçük'ün Galatasaray-Medipol Başakşehir maçında sarı-kırmızılı futbolculara söylediği iddia edildiği sözler için Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) flaş bir hamle geldi. Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maçın ardından sarı-kırmızılı takım cephesinden hakem Zorbay Küçük'ün kendi futbolcularına hakaret ettiği iddia edilmişti. İddialar sonrasında MHK'den flaş bir hamle geldi.

Mücadelenin ardından sarı-kırmızılı futbolculardan Berkan Kutlu, hakem Zorbay Küçük'ün Kerem Aktürkoğlu'na yalancı dediğini iddia etmiş ve "Burada bu akşam öyle şeyler yaşandı ki… Saygı çerçevesi aşıldı. Bize yalancı dendi. Kerem’e bu söylendi. Kerem hiçbir şey yapmasına rağmen kendisine karşı bu kelime kullanıldı. Bir metre önümde oldu. Bunları söylemek zorundayım. Her şeyden önce saygı bekliyoruz. Niye bunlar oluyor anlamıyorum. Bu saygısızlıkların bitmesi lazım. Biz Galatasaray oyuncusuyuz. Her şeyden önce insanız. Böyle kelimeler kullanılmasını kabul etmiyorum. İçeride ve sahada bunlar kullanıldı. Bu kelimeler kullanılır mı? Koridorda oyuncumuza yalancı denmesini kabul etmiyorum" demişti.

VAR KAYITLARI DİNLENİYOR

Yaşanan bu gelişmenin ve ortaya atılan iddiaların ardından Merkez Hakem Kurulu acil bir şekilde toplantı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada mücadelenin VAR kayıtlarının dinlendiği ve iddiaların gerçek olup olmadığını detaylı bir şekilde incelediği belirtildi.

Spor Arena

Bu olaylardan ötürü Fatih Terime bir 5 maç daha ceza verirler.

Galatasaraylı bir futbolcu yada teknik heyetten birinin bir kusurunu bulup ceza yapıştırabilirmiyiz diye inceliyorlardır

Geri
Üst Alt