# Michael Bradley

NO-DOUBT-1995.jpg

:ka19:

Tamamdır :)

2009 Konfederasyon Kupası'ndaki İspanya-ABD maçında ne top oynamıştı be hala aklımda.

Tiki-Taka'yı bozan ilk maçtı herhalde öyle bir koştular finalde Brezilya'ya 2-0'dan maçı vermişlerdi.

Gladbach zamanından beri tanırım.

Bence Ernst gibi adam, çok çalışkan bir orta saha.

nerden nereye be.. Size dogrusunu diyimmi? beni en cok üzen Linderoth olmustu.. O oynadigi az macta nekadar iyi bi futbolcu oldugunu göstermisti..

Bize böyle topu sürecek tempolu hem ofansif hem defansif oyuncu ihtiyacimiz var. Sato güzel tespit yapmiş innit.:P

nerden nereye be.. Size dogrusunu diyimmi? beni en cok üzen Linderoth olmustu.. O oynadigi az macta nekadar iyi bi futbolcu oldugunu göstermisti..
musap bey haklısınız

Kariyerinde sakatlığı olmayan adam biz de revirden çıkmaz oldu

oysa linderoth'un bu kulübe vereceği çok şey vardı

musap bey haklısınız

Kariyerinde sakatlığı olmayan adam biz de revirden çıkmaz oldu

oysa linderoth'un bu kulübe vereceği çok şey vardı

sanirim yas olarak sizden daha kücügüm ondan bey demenize gerek yok :)

Ama Linderoth eger sakatliklar ile bogusmasaydi 2008 sampiyonlugunu daha kolay alip, 2009dada daha dirincli olurduk. Maalesef kismet böyleymis. Herkesin nazari degdi galiba Linderotha

@br_gara: İnan ilgilenilen degil mls de 3.5 oyuncu zor sayarim. Bilmiyorum yani. Sadece genc japon ve amerikali oyuncu geleblr https://t.co/rxDBiUgCKp

@br_gara: @hilmikertenkele :) mls den adam gelecek demedim. Masada Mls de ve Japonya'da populer bir iki isim var. Ancak bu gelecek demek degil

Mı acaba :):)

sanirim yas olarak sizden daha kücügüm ondan bey demenize gerek yok :)

Ama Linderoth eger sakatliklar ile bogusmasaydi 2008 sampiyonlugunu daha kolay alip, 2009dada daha dirincli olurduk. Maalesef kismet böyleymis. Herkesin nazari degdi galiba Linderotha

Linderoth biz almadan sakattı zaten.
Biz öyle aldık.
Hatta o haliyle çıkardılar hazırlık maçına adam 20 dk. dayanabildi.
Dönemin yönetimine burdan slm.

TT

Bizimle transfer dedikodusu Mönchengladbach'a gitmeden önce vardı değil mi? O zamanki yönetimden böyle bir transfer beklemek saçmaydı zaten.

Donovan vardi birde bizim

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt