# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

faydalı olur.

Ayhan akmanın yerine kim gelirse gelsin baş tacı...AYHAN AKMAN KOVULMADIK SÜRECE BU TAKIMDA HUZUR OLMAZ..

------------------Cana---Bradley-----------------

-----Pino----------Misimovic-----------Arda

--------------------Baros---------------------

Bu takım çok can yakarda bu takım 2 maç üst üste 11 de çıkmaz :o

------------------Cana---Bradley-----------------

-----Pino----------Misimovic-----------Arda

--------------------Baros---------------------

Bu takım çok can yakarda bu takım 2 maç üst üste 11 de çıkmaz :o

Misimoviç mi misimoviç çoktan ayrıldı yaa...sen daha unutamadın galiba:D

4231 oynasak hagi göndermezdi şimdi 433 olduğu için misiyi gönderiyor hagi daha çok ısıran ortasaha yapmak istiyor bakalım görecez

bizim takım nerde kazma tip oyuncu var onla ilgileniyor .... sezer öztürk varken gidip yiğit incedemir kazmasıyla ilgileniyor..zaten elimizde ayhan barış m.sarp kazması var...bi kazma daha getirecekler yazıklar olsun..

Bradley'i izlemeyenler yorum yapmasınlar lütfen.

Ayhan,Barış ve Sarp'la aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz anlayamıyorum.

Bradley'i izlemeyenler yorum yapmasınlar lütfen.

Ayhan,Barış ve Sarp'la aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz anlayamıyorum.

bunlar sırf mesaj sayılarını arttırsınlar herkese sallarlar sonra tükürdüğünü yalarlar takma renktaş bradley gelse 2 hafta sonra hayran olur formasını alırlar bradleyle mustafa sarpı ayhanı mukayese edenler

Asrin incisi olur gelirse, hatta insallah asrin incilerinden BIRISI olur....

O kadar iyi değil ama Cana sanki Marsilya'daki Cana. Marsilya'daki Cana'nın yarısı yok su anda. Bradley bu G.Saray için fazlasıyla yeterlidir. Havalı, adı buyuk olmaması daha iyi, o tip adamlardan zaten fayda saglayamadık. Orta sınıf adamlar bizde genelde daha faydalı oldu.

Ama oncelikle Hagi kovulmalıdır, gerçek bir td gelmeli Ersun Yanal ya da Abdullah Avcı.

izlemedim hiç. istatistiklerini falan inceledim ama. hiç bir halükarda bam'dan kötü olma ihtimali yok nasılsa. gelsin. :)

Hagi kovulmalı? Yahu bunu yazarken nasıl rahat olabiliyorsunuz bilmiyorum? İçiniz hiç mi ağlamıyor?

Bardley Ernstin daha iyi olani. Ofansa Ernsten daha cok katkida bulunuyor gibi. Cok isterim gelmesini ama Bradley Premier League gitmek icin can atiyor. Bize gelir mi, gelse bile burda mutlu olur mu, iste benim merak ettigim sorular.

Her türlü gelir Bradley. Gelmeyip ne yapıcak, Mönchengladbach'ta sürünmeye devam eder o zaman.

bradley i canli izledim bu sene kötü performans gösteriyor düsüsde yani o kadar abrtilacak kadar iyi degil cana dan fazlasi yok

Tam ihtiyacimiz olan topcu, orta sahayi Cana-Bradley-Misimovic yap showtime olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt