# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

Bradley transferi ön plana çıkmaya başladı..Bulduğumuz haberleri falan koyalımda..Muhtemel bradley transferini burdak onuşalım..Transfer nöbeti karışmış..Twiter'den haber olmasın;)

Yabancı basınlara bakıyorum...

Adnan Sezgin'in gizli transfer harekatı

Adnan Sezgin'in kapalı kapılar ardında yürüttükleri transfer harekatının detayları ortaya çıktı.

Orta sahaya oyunun iki yönünü de oynayacak bir isim arayan Galatasaray, Borussia M'Gladbach'ın formasını giyen ABD'li Michael Bradley ile prensipte el sıkıştı.

G.Saray'da geçen haftayı Almanya'da geçiren Futbol Şubesi Sorumlusu yönetici Murat Yalçındağ ve Sportif Direktör Adnan Sezgin'in kapalı kapılar ardında yürüttükleri transfer harekatının detayları ortaya çıktı.

Hagi'nin kadro dışı bıraktığı Misimoviç'i eski kulübü Wolfsburg'a vermek için pazarlık masasına oturan Sezgin'in asıl hedefinin ise Borussia Mönchengladbach forması giyen Michael Bradley olduğu ve ABD'li genç oyuncuyla anlaşma sağladığı öğrenildi.

Alman kulübü ile Haziran 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan Bradley'nin küme düşmeme mücadelesi veren takımından ayrılmak istediği ve G.Saray'a "Evet" dediği öğrenildi. ABD Milli Takımı'nın başarılı teknik direktörü Bob Bradley'in oğlu olan 1987 doğumlu Michael Bradley, üç sezondur Borussia Mönchengladbach forması giyiyor.

HAGI'NİN LİSTESİNDE ADI VAR

2006 yılında Hollanda'nın Heerenveen kulübüne gelen ve iki sezonda 53 maça çıkan Bradley, ikinci sezonunda attığı 15 golle adından söz ettirmişti. Sezon başında da adı Galatasaray ile anılan ABD'li oyuncunun Hagi'nin verdiği transfer listesinde de yer aldığı ve Ocak ayı başında imza atacağı iddia edildi.

Sabah

İnternet Spor

Adnan Sezgin'in gizli transfer harekatı

Adnan Sezgin'in kapalı kapılar ardında yürüttükleri transfer harekatının detayları ortaya çıktı.

Orta sahaya oyunun iki yönünü de oynayacak bir isim arayan Galatasaray, Borussia M'Gladbach'ın formasını giyen ABD'li Michael Bradley ile prensipte el sıkıştı.

G.Saray'da geçen haftayı Almanya'da geçiren Futbol Şubesi Sorumlusu yönetici Murat Yalçındağ ve Sportif Direktör Adnan Sezgin'in kapalı kapılar ardında yürüttükleri transfer harekatının detayları ortaya çıktı.

Hagi'nin kadro dışı bıraktığı Misimoviç'i eski kulübü Wolfsburg'a vermek için pazarlık masasına oturan Sezgin'in asıl hedefinin ise Borussia Mönchengladbach forması giyen Michael Bradley olduğu ve ABD'li genç oyuncuyla anlaşma sağladığı öğrenildi.

Alman kulübü ile Haziran 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan Bradley'nin küme düşmeme mücadelesi veren takımından ayrılmak istediği ve G.Saray'a "Evet" dediği öğrenildi. ABD Milli Takımı'nın başarılı teknik direktörü Bob Bradley'in oğlu olan 1987 doğumlu Michael Bradley, üç sezondur Borussia Mönchengladbach forması giyiyor.

HAGI'NİN LİSTESİNDE ADI VAR

2006 yılında Hollanda'nın Heerenveen kulübüne gelen ve iki sezonda 53 maça çıkan Bradley, ikinci sezonunda attığı 15 golle adından söz ettirmişti. Sezon başında da adı Galatasaray ile anılan ABD'li oyuncunun Hagi'nin verdiği transfer listesinde de yer aldığı ve Ocak ayı başında imza atacağı iddia edildi.

Sabah

İnternet Spor

Sanki bizim durumumuz cok farkli :(

Son maçını izledim.Teknik olarak çok yaratıcı değil ama defansif anlamda alan daraltmada çok etkili.Yorulmak nedir bilmiyor,bir ileri bir geri 4 ciğerli gibi oynuyor.

Bradley de oyunu çift yönüyle oynayabilen bir oyuncu değil arkadaşlar, kendimizi kandırmayalım. Mustafa Sarp'ın hallicesi desek daha iyi, kadroda bulunması artı olur ancak kurtarıcı olmaz.

adam heerenvende ofansif oynuyordu barkın.

mehmet demirkol: Bradley box to box değil kimse kimseyi kandırmasın....bende katılıyorum bu yoruma defansif yönü daha ağırlıklı bir oyuncu..

Mehmet Demirkol bugün ki programda ''Borussia Mönchengladbach taraftarı olarak Bradley'i bilirim iki yönlü değil bildiğin ön liberodur'' dedi.Eskiden kalma Borussia Mönchengladbach hayranlığı varmış ondan takip ediyormuş..

Mehmet Demirkol bugün ki programda ''Borussia Mönchengladbach taraftarı olarak Bradley'i bilirim iki yönlü değil bildiğin ön liberodur'' dedi.Eskiden kalma Borussia Mönchengladbach hayranlığı varmış ondan takip ediyormuş..

adam haklı bunu görmek için alim olmaya gerek yok futbolu az çok bilen anlar..

adam heerenvende ofansif oynuyordu barkın.

Heerenveen'i küçümsemek gibi olmasın da, Heerenveen ve Galatasaray arasında fark var. Lig pozisyonları ve karşıdaki takımların tutumları gibi, sadece isim olarak kağıt üstünde değil. Bradley'i defalarca seyrettim, beğendiğim bir oyuncu yanlış anlamayın; ancak Bradley gelirse ofansif açıdan fazla bir şey katacağını sanmıyorum. Orta sahaya daha aklı başında bir dinamizm getirir, önüne de alınacak ofansı daha güçlü bir oyuncuyla açığı kapatılabilir.

Heerenveen'i küçümsemek gibi olmasın da, Heerenveen ve Galatasaray arasında fark var. Lig pozisyonları ve karşıdaki takımların tutumları gibi, sadece isim olarak kağıt üstünde değil. Bradley'i defalarca seyrettim, beğendiğim bir oyuncu yanlış anlamayın; ancak Bradley gelirse ofansif açıdan fazla bir şey katacağını sanmıyorum. Orta sahaya daha aklı başında bir dinamizm getirir, önüne de alınacak ofansı daha güçlü bir oyuncuyla açığı kapatılabilir.

Hagi'nin 3 defansif oyuncu oynattığını düşünürsek Bradley tam Hagi'lik hem koşan hem hırslı hem de genç ve hedefleri olan bir oyuncu.

Hagi 3 defansif oynatıyor da, doğru yol bu mu? Anlamadığım şey neden 2 libero (Cana-Bradley, Bradley biraz daha köprü görevi üstlenerek) ve 1 iyi basan bir ofans oyuncusu düşünülmüyor? Anadolu takımları bile ya çift forvet ya da tek forvet ise ortasaha-forvet köprüsü kuran bir oyuncuyla oynuyor. Hakan Balta, Sarp, Barış gibi oyuncular oynayacağına Misimoviç affedilsin, 4-2-3-1 gibi bir sistemle oynanır mesela.

Hagi 3 defansif oynatıyor da, doğru yol bu mu? Anlamadığım şey neden 2 libero (Cana-Bradley, Bradley biraz daha köprü görevi üstlenerek) ve 1 iyi basan bir ofans oyuncusu düşünülmüyor? Anadolu takımları bile ya çift forvet ya da tek forvet ise ortasaha-forvet köprüsü kuran bir oyuncuyla oynuyor. Hakan Balta, Sarp, Barış gibi oyuncular oynayacağına Misimoviç affedilsin, 4-2-3-1 gibi bir sistemle oynanır mesela.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Cana-Bradley-Misimovic 3lüsü orta sahada harikalar yaratır. Bradley Cana'ya göre ofansif gücü ve pas tekniği olarak daha üstün. Umarım Hagi 3 defansif oyuncu inadından vazgeçer ve Misimovic de affedilir.

2 yönlü oynayıpta kurtarıcı olan bi adam söleyin yahu bana

bradley ernstin bi kalite üstü yaşı çok daha genç ondan ve lige çok uygun oyuncu canayla orta sahayı toparlar mesala bursadan ankaragücünden gbirliğinden yediğimiz aynı tip o basit golleri yemeyiz önlerinede alınıcak bi top tekniği yüksek adam geçebilen ve geriye yardım edebilen bi oyucuyla tamam bu iş tut getir saparayı o bile fark yaratır

Şimdi bakarsak 4-3-3 ile 4-2-3-1 arasında dağlar kadar fark var. 4-3-3'ü başarıyla uygulayan takımlar belli tarihte, ilk akla gelen takımlar 90'ların Ajax'ı ve günümüz Barça'sı. Ajax'ın o dönemki orta sahasına bakarsak:

----------------------------Davids-------------

-------------Seedorf------------------

---------------------Litmanen-----------------

arkadaki 2'li dinamik, oyunu 2 yönlü oynayan oyuncular, önlerinde de onlara nazaran daha nazik, daha teknik bir Litmanen. Bizde böyle oyuncular olmadığı için daha kontrollü, defansa yaslı oynayan 2 ortasaha, biri de hücuma dönük olmak üzere 3 adam. Kanatların ileri-geri yapması çok önemli, kanat beklerde sorun yaşadığımız için (sonuçta bir Cafu, bir Ramos, bir Lizarazu yok bizde) kanatların defansa yardımı elzem.

------------------Cana----------Bradley-----------

---Transfer-------------Misimoviç(transfer)--------------Arda

kulağa ve göze hoş geliyor.

Bradley aranan kandır..Oynadığı takımda hücum yapmayı kolay mı sanıyosunuz..Bradley iki yönlü oyuncudur daha iyi anlamak için abd milli takımında izleyin kulübünde değil...

2 yönlü oynayıpta kurtarıcı olan bi adam söleyin yahu bana

bradley ernstin bi kalite üstü yaşı çok daha genç ondan ve lige çok uygun oyuncu canayla orta sahayı toparlar mesala bursadan ankaragücünden gbirliğinden yediğimiz aynı tip o basit golleri yemeyiz önlerinede alınıcak bi top tekniği yüksek adam geçebilen ve geriye yardım edebilen bi oyucuyla tamam bu iş tut getir saparayı o bile fark yaratır

baptista 2 yönlü kurtarıcıydı bir zmanalar son durumunu bilmimo şahsi fikrim yine medaya tarafından fazla abartılan düz bir oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt