# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

sıradan futbolcu,tsl de benzeri onlarcası varmış gibi örnek verdiğin futbolcuları bir daha düşün istersen!...onlardan 1 tanesini bile ne zaman gördü bu takım 8-9 yıldır? (formda bir ayhan düşünülebilir sadece).geçen yıl ernst ve emre bizde olsa 20. haftada lig biterdi,sen neden bahsediyorsun?!...orta sahada ezildiğimiz için yenilmiyormuyuz hep FB ye?...hem ernst kadar iyi ve hatta ofansa da daha fazla destek veren bir oyuncu olduğunu söylüyor hem de beğenmiyorsun!...geçen yılki emreyi,ernstin daha iyisini beğenmeyeni essien,fabregas dan aşağısı kesmez herhalde...

Artık bu devirde ortasaha ile maçlar kazanılıyor. Öyle ahım şahım yeteneğe de gerek yok. Sonuna kadar mücadele etsin, düzgün paslar atsın yeterli. Bence Bradley bu takımın ortasahasını fazlasıyla toparlar. Cana ve Bradley'in önünde Arda'da rahatlıkla oynayabilir, Elano da.. Çokta güzel olur tamam mı? :)

Artık bu devirde ortasaha ile maçlar kazanılıyor. Öyle ahım şahım yeteneğe de gerek yok. Sonuna kadar mücadele etsin, düzgün paslar atsın yeterli. Bence Bradley bu takımın ortasahasını fazlasıyla toparlar. Cana ve Bradley'in önünde Arda'da rahatlıkla oynayabilir, Elano da.. Çokta güzel olur tamam mı? :)

Onların önünde Diego veya rossi oynasa nasıl olur? :D:D

Hocam ileri çıkıp gol aramak başka yaratıcılık başka. Bradley bir "Ernst" etkisi yaratabilir ama o zaman takımdaki kreatif yükün hepsi yine Arda'nın omuzlarında olur, her atakta top dönüp dolaşıp yine Arda'ya gelir. Cana'nın yanına gelecek oyuncuda bu yükü hafifletmesini beklemek, gol-asist yapıp maestroluk göstermesini beklemenin çok doğru olmadığının farkındayım, benim daha çok demek istediği burda Elano'nun yerine başka bir oyuncunun gelmesi, her atakta Arda'yı aramamıza engel oalbilecek bir isim, farklı atak kombinasyonları yaratabilecek, gerektiğinde sorumluluk alarak saha içinde Arda'yı biraz daha fazla rahatlatabilecek bir isim. Bu benim kafamdaki düşünceler ve Elano bu tipe hiç uymuyor, bizim o pozisyonda iyi bir takım oyuncusundan çok Lincoln gibi maestro'ya ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Kimse Lincoln mü falan demesin ayrıca, sadece stil olarak örnek teşkil etmesi açısından yazdım. Adnan Polat'ın bahsettiği gibi saha içerisinde 4-2-3-1 gibi bir düzene kayabileceksek ayrıca böyle bir oyuncunun ihtiyacı daha net oalrak göze çarpıyor. Elano'ya gelen teklifler bir an önce değerlendirilmesini umuyorum.

elano -düşük tempolu olduğu için- hiçbirşeyi tam yapamayan bir adam;pres-top çalma-organizasyon-sorumluluk alma-dripling-asist-gol-duran top...cana ve elanonun yanına essien alınsa yine birşeyler eksik kalır,tabi burda birileri cana ve essien de bulur kabahati...daha önce de dedim;3 kişinin yaptığı işi yapabilen 2 orta saha yaratığı ile elano nun göstereceği destansı performans bazılarının tatlı bir ütopyası olmaktan ileri gidemeyecek!...

Michael Bradley G.Saray yolunda

2 Ağustos 2010

Michael Bradley G.Saray yolunda

Adnan Sezgin, Borussia M’Gladbach’ın ABD’li orta saha oyuncusunun transferini bitirme aşamasına getirdi.

ORTA sahaya takviye yapmak isteyen G.Saray’da Adnan Sezgin, Bundesliga’da Mönchengladbach’ın formasını giyen ABD’li Michael Bradley’in transferini bitirme aşamasına geldi. İki gün önce Almanya’ya giden Sezgin, 23 yaşındaki futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro’ya düşürmeye çalışıyor. Bradley’nin G.Saray’a “evet” dediği, Alman kulübünün de onaylaması halide bu transferin gerçekleşeceği belirtildi. G.Saray’ın Lazio’da forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Ledesma transferinde de önemli yol kat ettiği belirtilirken yönetim, satmayı planladığı Elano’nun adını henüz federasyona bildirmedi.

Michael Bradley G.Saray yolunda - Hürriyet Futbol

Bradley'e 5-6m euro cok. O kadar etmez. Monchengladbach 2.250'e almıs. Cana'yla falan arada 1 gomlek fark var. Kacar 5.5m euroya gitti. 4m euroya bitmeli.

Babasinin istegi uzerine manifaturaci olmus.

Soyadına bakınca ekmekçi bir tip canlanıyor gözümde.

Cana-Bradley-Hamit orta uclusu gece ruyalarimi susluyor.

Adnan sezgın bu oyuncuyu alamaz mumkun deyıl olacagı varsada almaz m.sarp yeterlı der bakın gorun bu yonetımden hıc bı cacık olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt