# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

Ad-Sez isterse bu adami 20 dakikaya getirir.

Adnan Sezgin bu adamı bitirmeye gidiyormuş. Taner Yalçında bu arada gelebilir.

Buda benden anlayana :D

[video=youtube;JgW_U553yfI]https://www.youtube.com/watch?v=JgW_U553yfI[/video]

Adnan Sezgin şov :asd:

--- alıntı ---

--adnan sezgin bradley için almanyaya gidiyor..galatasarayın yeni ön liberosu bir amerikalı..1 de gurbetçi oyuncu geliyor...almanyadan..

--ekonomik sorunları bulunan m'gladbach bradley için galatasaraydan 6 milyon euro istedi. sezgin 5 milyon euroya anlaşmak üzere...!!!

--bugune kadar verdiğim transfer haberleri hiç boş çıkmadı şükür zaten verdiklerimide tarihleriyle yazıyorum.twitimde gezip bakılabilir..

--biglia sezon sonuna kadar takımda kalacağını açıklamasından sonra rota hemen florent balmont a çevrildi.bu seferde balmontun klubu bırakmadı ve 3.alternatif olarak adnan sezgin bradleyin menajeri ile görüştü ve anlaştışimdi klubu 6 milyon euro istiyor sezgin 5de işi bitirmek üzere

Aslında Bradley'den daha tecrübeli,lider vasıflı bir adam lazım bizim orta sahaya ama Bradley de olursa şu anki halimize epey güç katar.Kesinlikle bir orta sahaya daha ihtiyacımız var.

--- alıntı ---

--adnan sezgin bradley için almanyaya gidiyor..galatasarayın yeni ön liberosu bir amerikalı..1 de gurbetçi oyuncu geliyor...almanyadan..

--ekonomik sorunları bulunan m'gladbach bradley için galatasaraydan 6 milyon euro istedi. sezgin 5 milyon euroya anlaşmak üzere...!!!

--bugune kadar verdiğim transfer haberleri hiç boş çıkmadı şükür zaten verdiklerimide tarihleriyle yazıyorum.twitimde gezip bakılabilir..

--biglia sezon sonuna kadar takımda kalacağını açıklamasından sonra rota hemen florent balmont a çevrildi.bu seferde balmontun klubu bırakmadı ve 3.alternatif olarak adnan sezgin bradleyin menajeri ile görüştü ve anlaştışimdi klubu 6 milyon euro istiyor sezgin 5de işi bitirmek üzere

Bunları kim söylemiş?

Bradlay gelsin gol atamayan bi takım oluruz iyice.Arda,Baros,Kewell düzenli sakat oldular artık.Kesinlikle ama kesinlikle ofansif bir oyuncu almalıyız.Keita gibi yardıran yada Lincoln gibi bir oyuncu.10 numara olmak zorunda değil.Kanatlarda da olsa efektif ve Joker bir oyuncuya ihtiyacımız var !!!

Halen Bradley'i ofansif özellikleri kısıtlı adam sanıyorlar.Bradley Ofansif orta sahadan devşirme bir adamdır. Tam box to box.Düz oyuncu değil.Heerenvende bir sezonda 17 gol atmış adam.

Kaç kere dedim tekrar diyorum Bradley gelirse daha cok gol atarız ne gol atamaması.Bizim sorunumuz ileri top taşıyamamaktı ama Bradley cok güzel iş yapıyor ileri taşımakla.Bradley her sezon en az 5 gol 2-3 asist en az diyorum bu ortala ile oynuor.Bizim BAM3 lüsü topu ileriye taşıyamıyor.Bakın Sivas maçına Servet topu ileriye taşıdı pas attı araya girdi felan gol oldu neden topu ileriye ilk defa taşıdı ve gol oldu.bradley bunu her maçta yapıyor.Bradley gelirse daha cok gol atarız.Cana nın teknik ve biraz daha ofansif olanı Bradley.Birde şunu diyeyim artık ftbolda 10 numara kalmadı Hagi nin sistemindede 10 numara yok artık yoksa Misimovici silmezdi Hagi.

Halen Bradley'i ofansif özellikleri kısıtlı adam sanıyorlar.Bradley Ofansif orta sahadan devşirme bir adamdır. Tam box to box.Düz oyuncu değil.Heerenvende bir sezonda 17 gol atmış adam.

valşa bende yalandır diyodum ama 17 gol atmış.:eek:

Bradley kupa vs maçları hariç sadece Bundesligada 76 maçta 10 gol 5 asist le oynamış 13 sarı kart görmüş kırmızı kartı yok.gerçi hiç kırmızı kart görmemiş profesyonel hayatında

Bradley´nin pasları ve oyun zekası Ernst kalitesinde ise gelsin.

Bradley istemiorsanız 5-10 daha katıp Vidal alacaksın.Bradley şuan Almanyadaki en iyi 5 bilemedin en iyi 10 orta saha oyuncularından biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt